DenizDeSevenler

17 Şubat 2016 Çarşamba

MISSHA #4 Wrapping Coat Spray Mask (Aloe) - Cildi Nemlendirmek için Pratik Bakım Önerisi

Denediğim dördüncü Missha ürünü, yine vakit nakittir diyen, tembel ama aslında çalışkan işi başından aştığı için kokoşluğa az ama öz vakit ayırabilen kadınlar için birebir, Wrapping Coat Spray Mask (Aloe)

Şimdi bu isimleri duyunca insan biraz ürküyor ne bileyim makyaj temizleme yağı deyince vıcık cıvık bir şey mi diye düşünülüyor, maske deyince kalın yapış yapış bir şey mi diye endişe ediliyor haklı olarak o yüzden deneyenlerin fikirleri çok önemli oluyor.

Cildi nemlendirmek zor zanaat; ya gereği kadar nem vermez ürünler, ya da kaş yaparken göz çıkartır yapış yapış yapar sivilce yapar bir türlü ikisinin ortasını bulmak kolay olmaz. Bu spreyi bu yüzden çok beğendim.


Kullanımı çok pratik; cildi temizledikten sonra nemlendirici uygulamadan hemen önce birkaç kere fıslatıp kurumasını bekliyorsunuz. Uygulama kısmında 8-10 kere demiş ama bende 3-4 kere bile oldukça yeterli. Kuruduktan sonra kesinlikle yapış yapış bir his bırakmıyor "Aloe'li olmasına rağmen".
Daha sonra üzerine istediğiniz gibi nemlendiricisini sürebilirsiniz. Özellikle göz ve dudak çevresine de uygulama öneriliyor.


Bence hem ferahlatıcı hem de çok iyi nemlendiriyor. İstediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Ben şu soğuk kış günlerinde her sabah ve her akşam kullanıyorum mesela ve hiç sorun yaşamıyorum.
Çok hafif ve çok hoş da bir kokusu var böyle "ay canım ben, ne kadar iyi yaptım sana böyle bakım yaptım ayy çok seviyorum beni ben" gibilerinden bir his oluşuyor insanın içinde :)

Ürünün içerik ve özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz.

100 ml lik sprey şişesinde ve fiyatı 41.90 TL. Kullanım süresi de oldukça uzun.

Deep NOT: Biliyorsunuz yazılardan sonra çekiliş olacak lütfen ilk çekiliş yazısını ve bu tanıtım yazılarını (Missha #1, Missha #2, Missha #3) sosyal ağlarda paylaşarak altlarına linkleri yorum olarak bırakın ve çekilişte hangi ürünün hediye edilmesini istediğinizi düşünmeye başlayın....Bu arada Instagram'daki çekiliş fotoğrafını da paylaşmayı unutmayın katılım haklarınız artsın.... SEVGİLER.

Enjoy!


3 yorum:

  1. Mısshha ürünlerini hiç kullanmadım bu ürünün ferahlatıcı etkisini merak ettim

    YanıtlaSil
  2. Aloe vera bitkisinin cilde ve saça faydaları meşhur zaten, yazın süper olur ferahlatıyorsa
    https://plus.google.com/u/0/+BelginG%C3%BCvenTakunyacioglu/posts/95Q3t7vj4J8
    https://twitter.com/BelginGuven/status/704814285067841541
    https://www.facebook.com/belgince/posts/1028152337231448

    YanıtlaSil
  3. missha bb kremi denemek çok istiyorum :) kreme bakarken görürsem bunu da bakıcam malum bu sıra indirim var ortalık talan olmuş olabilir :))

    YanıtlaSil