DenizDeSevenler

26 Ocak 2016 Salı

MISSHA Dosyasını açıyorum! Hatta Bir de Çekiliş Yapıyorum!!!

Yine uzun bir aradan sonra karışınızdayım.

Birçok yeni ürün alınca onları deneyip fikir oluşturmak da zaman aldı tabii.

Ama sizlere önümüzdeki günlerde arka arkaya yazılar yazmak için de böyle bir mola gerekiyordu.

Missha'dan denediğim ürünlerle yine sizlerleyim :)

Ama buna bir de ilavem var. O kadar güzel ki denediğim ürünler önce sizlerle deneyimlerimi paylaşmak istedim hemen arkasından da bunlardan bir tanesini bir şanslı takipçime hediye etmek istedim.

Aslında neyi hediye etmek istediğimi çok iyi biliyorum ama yine de biraz daha eğlenceli olması için şöyle yapacağız.

Önümüzdeki 5 hafta boyunca bir Missha ürününü tanıtan yazı yayımlayacağım.

Sizlerden istediğim bu yazıları takip etmeniz ve 5. ürünün yazısı da geldikten sonra hangisine sahip olmak istediğinize karar vermeniz.

Bu süre boyunca da blogumu takibe alarak, bu çekiliş yazısını olabildiğince çok sosyal ağlarda paylaşmanız ve altına bunlara dair linklerle yorum bırakmanız. Ayrıca her bir yazıyı da paylaşıp linkleri altlarına eklerseniz bir katılım hakkı daha kazanacaksınız.

Eş zamanlı olarak Instagram da da bu çekilişi duyuruyorum. @denizdenerde den takip edip fotoğrafın altına en az bir arkadaşınızı tag'leyerek #denizdenerde, #çekilişvar, #çekiliş, #missha hashtaglerini ekleyerek yorum bırakmanızı rica ediyorum detaylar fotoğrafın altında anlatılıyor olacak. Böylece üç katılım şansınız olmuş olacak.

Ürün yazılarının altına da tercihlerinizi yorum olarak bırakırsanız ben de kamu oyu yoklaması yaparak hediye edeceğim ürüne karar  vermiş olacağım.

Haydi bakalım hem okuyalım, hem eğlenelim.

İlk yazı buradan okunabilir.
İkinci yazı buradan okunabilir.
Üçüncü yazı buradan okunabilir.
Dördüncü yazı buradan okunabilir.

Bekleyin anacım :)

 
 
Enjoy!
 

4 yorum:

  1. güzel fikir, Missha yorumlarını gerçekten çok merak ediyorum, almayı düşündüğüm ürünleri var çünkü, inşallah onlar da vardır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım vardır. Yoksa bile siz yazıları ve çekilişi her yerden duyurmaya devam edin (Instagram'a da beklerim) çekiliş şansınızı artırın ve hangi ürünün çekilişte olmasını istediğinizi yazın. belki de sizin istediğiniz ürünü gönderirim. Çok sürprizli bir süreç :))

      Sil