DenizDeSevenler

25 Aralık 2013 Çarşamba

Yeni Yıl İstekleri #2014

Bakar mısınız zaman ne kadar çabuk geçiyor. 2013 için benzer bir yazıyı daha dün yazmamış mıydım ben?

Bugün o yazıya dönüp bakınca çok ilginç bir şekilde çoğunun gerçekleşmiş olduğunu gördüm. Aslında yaşarken hayatta neler olup bittiğini fark edemiyorsun şöyle bir adım geriye çekilip bakmak gerekiyor.

O yazıda benim bunu yapmamı sağladı. Tamam kabul ediyorum çok ütopik istekler de vardı içlerinde ama hedefini yüksek tutacaksın ki gerçekleşenler de bir o kadar çok olsun değil mi? :)

Örneğin ilk resimdeki vücuda oldukça yaklaştım. Bu yazıyı yazarken 56-58 kg larda gezinirken şu anda 50 kg olmuş bulunuyorum ve yıllardır bir türlü dikiş tutturamadığım sporda neredeyse haftanın üç günü hiç aksatmadan gidebildiğim için çok büyük bir gelişme sağladım. Yılın bu son günlerinde beni gören herkesten ne kadar güzel zayıfladın tepkisi de sanırım bu dileğimin gerçekleştiğini gösteriyor. Yani "mission completed" ama 2014 de aynı çizgide gidebilmeyi diliyorum.

Saçlarım yine sarıya döndü ve uzun zamandır uzatmadığım kadar uzattım ve çok beğeniyorum. Mission Completed.

İş kadını ve anne olarak elimden geleni yaptım ne kadar başarılıydım bilmiyorum ama kötü günler geçirmemiş olmak mission completed dedirtiyor. Yalnız 2014 de iş ile ilgili büyük değişiklikler diliyorum. Bu sene farklı çalışmalar içine girmeyi planlıyorum uzun bir süredir kullanmayı bıraktığım beynimi zorlayacak şeyler yapmak istiyorum. Umarım yeterince azim ve sabır benimle olur.

Bu en güzeli; bol bol Mavi Jeans alışverişi yaptım hatta yılbaşı hediyelerimi de oradan aldım eh daha fazlası da hayalden öte dimi canım. :P

Bu sene yapamamış olduğum ve beni gerçekten artık boğulma noktasına getiren uzak diyarlara yolculuklar dileğim 2014 e taşındı. İlk dileğim ise işte de buraya gitmek. Çalışmalar son hız devam ediyor.


Gelelim 2014 dileklerime.

Bu sene için şunu alalım, bunu giyelim, buraya gidelim gibi şeyler yazmak gelmiyor içimden. Zaten bu aralar kendimi pek iyi de hissetmiyorum. 2013 son çeyreği benim için oldukça zor geçti. Yaşın 35 olmuş olması insana devamlı bir geriye bakıp sorgulama yapma isteği mi uyandırıyor nedir bende de o sorgulama potansiyeli oldukça fazla olduğundan son birkaç ayımı devamlı hayatımla ilgili sorgulamalarla geçirdim. Neyi doğru yaptım, neyi yanlış yaptım, ne yapsam daha iyi olurdu ne yapmasam. Aslında düşününce boş işler belki, yani pişman olmak hiçbir şeyi değiştirmiyor ama bir de zararın neresinden dönersen kardır durumu var ki ben bu sorgulamalarımın buna yaramasını umuyorum.

Sağlık, mutluluk ve şans tüm evren canlıları için toplu dileğim.

2014 de kendim için büyük DEĞİŞİMLER diliyorum.

Geçen bir yerde okumuştum "İnsanlar bana ne yaşattıysa tanrının hepsine aynılarını katmerli vermesini diliyorum" Sıcak dostluklarıyla yanımda olanlara bol bol dost versin, beni sabırla dinleyen insanlara sabırlı dinleyiciler versin, bana kendimi kötü yetersiz başarısız hissettirenlerin karşısına öyle hissettirecek insanlar çıkartsın, benim "keşke" dediklerime benim için "keşke" dedirtsin.

2014 den hayatımdaki monotonlukların yok olduğu her günün başka güzel bir HEYECANla dolu olduğu günler diliyorum.

Bol bol YENİ İNSANLAR tanıyabilmeyi diliyorum.

Son zamanlarda artık iyice süngerleştiğini düşündüğüm beynimi son kapasite kullanabileceğim FIRSATLAR çıkmasını diliyorum.

Hayatımda ilk defa, önce hırs, azim sonra da büyük BAŞARILAR diliyorum.

Ve son olarak ama sonuncu değil aslında en öncelikli olarak, her gün büyük bir AŞK la atan bir kalp diliyorum.

Enjoy!


2 yorum:

  1. yazı yazıp kitap çıkarmaya odaklaşabilirsin mesela:)
    çünkü okudukça okuyasım geliyor, bitmesin istiyorum bu yazılar.
    hepimiz için unutamayacağımız güzelliklerle dolu olur inş bu yıl:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim çok teşekkür ederim o kadar guzel olduklarını düşünmüyorum ama yine de cok motive etti. Bir de icimdeki bu herseye karşı isteksizlik hali geçse neler olacak da. Umarım güzel bir yıl yaşarız. x

      Sil