DenizDeSevenler

12 Nisan 2013 Cuma

FOTD - Makyaj Denemesi

Pek sevmiyorum makyaj yazısı yazmayı pek becerikli olduğum bir konu değil hele de fotoğraf çekmek kısmında berbat durumdayım hiç aynada gördüğümü fotoğrafta gösteremiyorum (ya da aslında aynada gerçeği görüyorum da ben kendimi bir şey sanıyorum :P) ama işte her şeye de heves ediyorum her şeyi bir kez denemek lazım diyorum.

Sizin yorumlarınıza göre devam ederim belki de etmem :)

Genelde yoğun makyajlar yapan biri değilim haftanın 1-2 günü makyaj yapıyorum, yani evli değilseniz, çalışmıyorsanız ve çocuğunuz yoksa zamanın kıymetini bilin bol bol sürüp sürüştürün sonra olamıyor eskiden ben de saatlerimi ayna karşısında geçirebilirdim ama şimdi her şeye zaman harcayınca makyaja zaman kalmıyor.

Makyajda  BB kremler favorim. Ben Missha BB ile Flormar BB kremi karıştırarak kullanmayı seviyorum. Kıvam ve renk olarak karıştırdığımda daha başarılı buluyorum. Özellikle T-bölgemde yağlanma sorunum olduğu için şeffaf pudra kullanıyorum ve Vichy Dermablend'i bu konuda çok başarılı buluyorum bütün gün hiç yenilememe gerek kalmadan matlığı koruyor.

Aşağıdaki makyajda Deborah beyaz far ve CK siyah farını kullandım. O siyah far bir harika sadece siyahlı bir makyajı da bir gün fotoğraflayıp koyabilirim umarım. Terracotta allıkları seviyorum öyle zibilyon çeşidim yok nuh nebiden kalma bu allık her makyaja uyuyor gibi geliyor galiba Carmina idi markası :) Gözlerimin içine beyaz kalem sürdüm  çok seviyorum çok canlı bir görünüm veriyor. Beyaz kalemli makyajları da çok beğeniyorum
Ruj Rimmel 016 kalemsiz ruj sürmemek lazım biraz dağınık oldu kenarları sanki ama bu kadar muhteşem, kusursuz, mükemmel ve profesyonel makyajda o kadar kusur olsun dimi :PpP

İşte benim Beginner seviye makyajım böyle nasıl buldunuz ben de umut var mı acaba :)





 Enjoy!

6 yorum:

  1. Merhabalar.Bana kalirsa kaslarinizi ortaya cikarip biraz bugulu goz makyajlarina ve soluk renkli rujlara yonelmelisiniz,yakisir:)

    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler böyle öneriler çok değerli... Sevgiler.

      Sil
  2. e niye beğenmedin ki sen bunu gayet güzel olmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler beğenmene sevindim ne bileyim etrafta çok güzel makyaj blogları varken benim ki biraz elinin hamuruyla karışmak gibi geliyor ama denemeden de gelişilmez değil mi :)

      Sil
  3. bence de çok başarılı. beyaz kalemi çok sevdim bende deeneyim hemen:)

    göz üstüne inceden bir eye liner da ayrı hava katabilir bence kirpikleri daha siyah gösteriyor sanki öyle olunca:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Beyaz kalem çok daha canlı gösteriyor kesinlikle. Güzelim aslında var yani dürbünle bakınca görülüyor hatta çıplak gözle de görlüyordu da ben işte fotoda çıkaramıyorum özürlüyüm nasıl yapılacağını biri öğretse çok mutlu olacağım :)))

      Sil