DenizDeSevenler

25 Ocak 2013 Cuma

Gratis Kağıt Maske - Sheet mask

Uzun süredir yazı yazmıyorum ama sakın elim boş gönlüm hoş oturduğumu düşünmesin kimse. Son sürat denemelerdeyim bir gün bu merakımdan başıma birşey gelecek ya hadi bakalım :)

Benim için Ağustos bitti mi kış gelmiş, Aralık bitti mi de yaz gelmiş demektir dolayısıyla son sürat kendimi yaza hazırlıyorum çok taze bir arkadaşın dediği gibi "bakım onarım" çalışmalarındayım. Uzun bir süredir spor ve diyeti boşlamam neredeyse 3 kg olarak bünyeye döndüğü için 14.01.2013 itibariyle yine çok yoğun bir diyet ve spor programına başladım. Yediklerime çok dikkat ederek geçen seneki diyet bilgilerimi tazeleyerek iki haftada 58,8 den 57,2 ye düştüm oh bir rahatladım bir kendime geldim çok iyi oldu. Bunun yanı sıra bir gün git bir hafta gitme gibi saçma sapan bir düzene dönüşmüş sporuma da deli gibi asılarak haftanın 3 günü kardiyo programına başadım. İki haftada bile çok fark edilir bir toparlanma içerisindeyim. Yaza kadar, yani Haziran diyelim, son sürat devam etmeyi hedefliyorum. Sonrasında da bir öncesi sonrası yazısı yazarım umarım.

Bunun dışında en bomba denemem geçenlerde şu yazımda bahsettiğim yakala.co fırsatı ile aldığım cilt bakımı ile ilgili. Bu fırsatla bir seans aldığım kimyasal peeling işlemine 3 seans da ben ekledim ve 4 seans kimyasal peeling yaptırmaya başladım. İlk seansı geçen haftasonu yaptırdım ve neler neler yaşadım aklınız durur merak edin anacım :) tamamı bittikten sonra tüm süreci anlatacağım tabii ki yine fotoğraflarla. Şahsen ben çok merak ediyordum kimyasal peelingi internette bir sürü başarılı resim ve anlatım var ama şöyle güzel güzel süreci anlatan görmedim. Evde kendi kendine kimyasal peeling yapan çılgınları okudum yani bir sonraki level da ben de yapar mıyım bilemiyorum :)

Küçük küçük deneme kopyalarımı verdim tabii bu arada yeni ürünler de deniyorum onların da sırası gelecek. Şimdi de size araya sıkıştırdığım bir ürün denememden bahsedeceğim. İzmir'de sadece 3-5 tane bulunan onların da hepsi benim yaşadığım yere uzak olduğu için nadiren gidebildiğim Gratis'den bir alışveriş sırasında merak edip aldığım artık kağıt maske mi desem, bez maske mi desem, yaprak maske mi desem bence süper bir icat olan maskeyi denedim. İki çeşidini almıştım, her daim bitmez tükenmez nem ihtiyacı olan cildim için nem veren Rose Hydra Balance ve her daim sinir stress içinde olan ruhum için huzur veren Lavander Shoothing.


Bildiğimiz sürülerek kullanılan tek kullanımlık maskelerden daha büyükçe bir ambalajı var. Paketlerinin renklerini tasarımlarını çok beğendim. Pakette kullanılan malzeme çok güzel yırtıp açması çok kolay genelde tek kullanımlık maskeler bir türlü yırtılmak bilmez.


Ambalajın içerisinden güzelce katlanmış ve oldukça ıslak halde maske çıkıyor. Maskenin yapısı yumuşak ıslak mendiller gibi kesinlikle sert rahatsız edici değil. Göz, burun, ağız için kendinden delikleri var ve yüze gayet iyi uyum sağlıyor katlı maskeyi açmak çok zor gelmedi bana. Açıp rahatlıkla yüze yerleştirilebiliyor. Sonrasında yaklaşık 20 dk. yüzde bekletip maskeyi atıyorsunuz. Ciltte kalan jel kıvamındaki ürünü de iyice masaj yaparak yediriyorsunuz. Yıkamak durulamak yok ürün ciltte kalıyor.


Ben bu değişik tip maskeyi çok beğendim. Kullanımı çok kolay ve temiz aktı koktu bulaştı derdi yok. Bir kere kullanıp atılıyor yarısı kaldı paketi nasıl saklayacağın, az geldi çok geldi derdi yok, yüzünüze yerleştirdiğinizde inanılmaz bir serinlik ve rahatlama hissi veriyor, sanıyorum ki yazın bir müddet buzdolabında bekletip maskeyi yapınca çok daha mutlu olacağım.

Etkilerine gelince ben herhangi bir negatif etkisini görmedim tüm maskeler gibi yapılmasının faydası var zararı yok.
Fiyatı 5-10 TL arasıydı tam hatırlayamıyorum.

Enjoy!

1 yorum:

  1. Ben de denemek istiyordum bunları ama bir türlü karar verip de kasaya kadar götüremedim.Sayende alışveriş listeme eklendiler :) Bu arada ben de beklerim,sevgiler..

    YanıtlaSil