DenizDeSevenler

13 Aralık 2012 Perşembe

Veld's Prends-Moi - İnceltici Parfüm

İşte buuuu, işte buuu bana böyle şeylerle gelin yaratıcı zihin sahipleri. İnceltici tayttan sonra denemelerde ikinci sırayı alacak ürünümü bulduummm.
Ben de Adriana Lima olmazsam kimse olamaz :)

Veld's Prends-Moi kokusuyla neler oluyormuş..., 90 düm tek tek, 60 düm düm tek, 90 allaahh yandaan haydi ellerrrr :)


Bu görsel ürünün kendi sitesinden alınmıştır (maalesef ben değilim yani :))

Evet bahsi geçen parfüm özel koku içeriğiyle atıştırma isteğini azaltıyormuş hanımlar.
Detaylarını buradan inceleyebileceğiniz parfümle ilgili sitesinden aldığım bazı noktaları sizlerle paylaşıyorum. Genelde denemeden ürün yazmayı sevmiyorum ama daha henüz inceltici tayt denemesinin başındayım ve buna sıra gelmesine epey zaman var kim bilir belki benim gibi bir meraklı dener ve görüşlerini yazar hepimize.

Nöro-kozmetik bitkiler ve parfüm notaları terapisi içeren Prends-Moi, yıldızlı etken maddesi Betaphroline ile beraber eşsiz bir formüle sahiptir. Bu özel formül keratinositlerle birleşince, ciltteki b-endorfinlerin açığa çıkmasını destekler. Keyif mesajı bir nörondan diğerine, oradan da beynin koku bölümüne iletilir, anında rahatlama, stresten uzaklaşma ve keyif hali ortaya çıkar. Bu durum sayesinde atıştırma, ekstra yemek yeme vb beslenme ihtiyaçları ortadan kalkar. Aynı zamanda, Betaphroline maddesinin parfümdeki kafein ve karnitin ile birleşmesi sonucunda oluşan bileşik cilde masaj yapıldığında yağ yakıcı etki sağlar.

Prends-Moi, dünyada ilk ve tek!

Testler, bağımsız bir Fransız biyolojik araştırma merkezi denetiminde, 18-75 yaş arasındaki kadınlara 28 gün düzenli “Prends-Moi” kullandırtarak yapılmıştır.
    • Katılımcıların %75’i yeme alışkanlıklarında azalma olduğunu belirtmiştir.
    • Katılımcıların %82’si PRENDS-MOI kokusunu karşı konulmaz olarak tarif etmiştir.
    • Katılımcıların %72’si testten sonra da PRENDS-MOI kullanmaya devam etmek istediklerini belirtmiştir.
Cazibeli kokusuyla “Prends-Moi” sizi karşı koyulmaz kılıyor! Çekici parfümünüz ve tazelenen özgüveniniz muhteşem görünmenizi sağlıyor.

Bir parfümün kokusunu yayma aşamalarına nota denir. Parfümler üst nota, kalp nota ve alt nota olarak 3 aşamada kokularını yayar.
Üst nota: Tepe veya baş notası da denir. Parfümü sıktığınızda aldığınız ilk kokudur. En uçucu esanslardan oluşur. Baş notanın kokusu 2 ila 5 dakika içinde kaybolur.
Orta nota: Kalp notası da denir. Parfümün “tema”sını belirleyen kısmıdır. Kokunun cilde yerleşmesiyle belirginleşir. Orta notanın kalıcılığı genellikle 20 dakika kadardır.
Alt nota: Dip nota da denir. Parfümün gerçek kişiliğini, kalıcılığını ve başarısını belirleyen kısımdır. Kalıcılığı kullandığınız parfümün konsantrasyonuna göre değişir (yaklaşık 6-8 saat).
PRENDS-MOI
  • üst notalar: bergamut, mandalina, greyfurt
  • kalp notalar: yasemin, ylang ylang, leylak
  • alt notalar: silhat, sandal ağacı, vanilya, beyaz misk
İÇERİK
Aqua (water), Alcohol Denat., PPG-26-Buteth-26, Parfum (fragrance), PEG-40 Hydrogenated castor oil, Butylene glycol, Polysorbate 80, Tephrosia purpurea seed extract, Carnitine, Spirulina platensis extract, Caffeine, Soy isoflovanes, Phenoxyethanol, Butylphenyl methylpropional, Geraniol, Cinnamyl alcohol, Isoeugenol, Citral, Amyl cinnamal, Hexyl cinnamal, Linalool, Limonene, Citronellol.

Ürün resimlerden görebildiğim kadarıyla 100ml 139 TL eğer kokusu gerçekten "karşı konulmaz" ise bence bu fiyat çok da pahalı değil. Siteden ya da yetkili eczanelerden alınabiliyor ama yetkili eczaneler nerelerdir bilemiyorum. İletişime geçip öğrenmek lazım.

Enjoy!

4 yorum:

  1. :-) güldüm vallahi düm tek kısmında :-) Evet böyle şeyler yapsınlar sihirli bişiler olsun, yoksa spor yap az ye bunlar çok sıkıcı :-(

    YanıtlaSil
  2. :) böyle giderse yakında blogda kafama rakı kadehi yerine bu parfümü koymuş belime de taytı bağlamış göbek atan videomu koyabilirim iyice delirdim :) Ama parfümün kokusunu beğenecekmişim gibi geldi çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
  3. çok keyifli ve neşeli yazmışsınız zavkle okudum.
    teşekkürler. düm tek:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim. "İnceltici Çikolatalı Pasta" deneme yazısını siz hayal edin artık :)))))

      Sil