DenizDeSevenler

14 Kasım 2012 Çarşamba

Flormar - Deluxe Shine Stylo Ruj

Flormar'dan geçenlerde yaptığım alışverişin genel fotoğrafı şöyle. Bu alışverişi Flormar'ın kendi mağazasından yaptım. Mavişehir Ege park içerisinde olan. Hep önünden geçip iç geçirip bir türlü girmeyi denk getiremediğim bir yerdi en sonunda başardım ve sadece allık alacağım deyip neredeyse sıradan her üründen bir tane alarak çıktım :)


Ürünleri tanıtmaya en beğendiğim parçayla başlamak istiyorum. Flormar Deluxe Shine Stylo Gloss. Buna gloss demişler ama şahsen ben gloss kullanmayı hiç sevmeyen bir insan olarak (Dudak çıbıklarını saymıyorum benim kastettiğim dudakları parlak ve yapış yapış yapan cinsleri) bu ürüne gloss demek hakaret olmuş diye düşünüyorum. Bence çok başarılı bir ürün.
Dıştan içe doğru gidelim. Öncelikle ambalajı çok şık, tasarımcısını tebrik ediyorum. Mat siyah, ince ama çok uzun olmayan bir ambalaj, deluxe kelimesini satın almış gibi hissettiriyor bence. MAC gibi yüksek segmentten ürünlerle yarışır bir tasarım olmuş.




Benim tercih ettiğim renk D33 dudak renginden birkaç ton daha koyu olsun istemiştim. Mağazadaki en uygun renk buydu. 10 farklı rengi mevcut

Yatay kesimli ruj olayına da bayılıyorum çünkü ben her ne şekilde ruj alırsam alayım bir süre sonra bu şekli alıyor ve kendinden şekli böyle olan rujları daha kolay kullanıyorum. Bu arada ruj şeklinden karakter tahlili diye bir şeyi çok zaman önce bir yerlerde okumuştum bu yazıyı yazarken aklıma geldi internetten aradım ekşi sözlükte çıktı buradan bakabilirsiniz :) 



Ürünün içeriği ile ilgili internet sitesinde yazanlar şöyle; Vitamin E, Omega 6, Argan yağı, kakao butter ile güçlendirilmiş içeriği dudakları renklendirirken nemlendiriyor, yaşlanma karşıtı özel formülüyse mükemmel bakım sağlıyor. Sürümü, dudaktaki yumuşacık duruşu hatta silindikten sonra bile dudaklarımda kadife gibi bir his yaratmış olması bu içeriklerin doğruluğuna beni ikna etti. Genelde ne zaman o yapışkan glosslardan sürsem sildikten sonra dudaklarım soyulup pul pul olur bu rujda ise kesinlikle böyle bir sorun yaşamadım.
Rujun kendisi gayet mat görünüyor ama sürer sürmez dudakları pırıl pırıl parlatıyor.


Kalıcılık konusunda çok başarılı değil ama zaten düşük pigmentli ve bol yağlı bir üründen kalıcılık beklemek biraz ütopik olur. Ele uygulamada çok kırmızı gibi görünüyor ama dudakta çok doğal duran bir rengi var.






Flormar ürünlerini internet sitesinden de alabiliyorsunuz. Sitesini buradan inceleyebilir, ruju da buradan alabilirsiniz. Fiyatı 15 TL.

Enjoy!

7 yorum:

  1. Gloss a bayıldım yanlız :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengi cok hosmus. Kabi da bir Turk markasina gore kendini asmis bence.

      Sil
  2. kesinlikle ben de ambalajı çok beğendim, gloss demeyelim litfeeen çok ötesi bir ürün. dudakları kadife gibi yapıyor ve yapış yapış değil :)

    YanıtlaSil
  3. rengi süper ama böyle aşırı parlaması yağlı gibi durması hiç güzel değil hiç olmamış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zevk meselesi tabii :) ama sadece rimel ve parlak bir ruj çok hoş duruyor zaten buradaki gibi yüzümün her yerini kapatıp sadece dudaklarımla gezmediğimden bu kadar aşırı dikkat çekici olmuyor :))))

      Sil
  4. bu arada her açıdan fotoğraf çekip anlattığınız için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Beni okuma ve yorum yapma zahmetine girdiğiniz için asıl ben teşekkür ederim...

      Sil