DenizDeSevenler

28 Ekim 2012 Pazar

DELİYE HER GÜN BAYRAM, ALIŞVERİŞKOLİĞE HER BAYRAM BAHANE!

Ben öyle klişe herkese huzur mutluluk dileyen bayram mesajları yazmak istemiyorum çünkü ben sevdiklerime her gün huzur sağlık mutluluk diliyorum sadece bayramlarda değil her gün sevdikleriyle birlikte gezip eğlensinler, yesinler içsinler istiyorum.
Benim bayram için dileğim her yerde bol bol indirimler kampanyalar olması he he :) şahsen bayram seyranla ilgili yegane beklentim karlı alışveriş imkanları olması. Bu sene öyle şanslıyım ki tam kredi kartım kesildikten sonra bayram oldu. Ben de sevgili sabır timsali kocam ve baldan tatlı kızımla birlikte koca bir günü Agora AVM de alışveriş yaparak geçirdim.
Efendim her yerde bir indirim, bir kampanya insanın hiçbir şey alacağı yoksa bile alası geliyor. İğrenç tüketim insanı Deniz :)
Mudo’da 3 al 2 öde kampanyası vardı sadece bir hırka alacakken 3 parça ürün alıp çıktım ama diğer ikisini bulmak acayip zor oldu Mudo’ların yazlık yerlerdeki Mudo Marina’larını çok beğeniyorum nedense oralarda daha bir şık ve çeşitli ürün olduğunu düşünüyorum diğer yerlerde bir şey bulmakta çok zorlanıyorum. Ayrıca bedenler de çok garip. Bir hırkanın S bedeni olurken diğerinin M bedeni oluyor bir başkasının XS bedeni, kalıplar çok değişken. İnternetten asla Mudo almam o yüzden.
Sonra Mavi Jeans benim en sevdiğim marka. Her sezon bütün mağazayı alasım geliyor. Ama fiyatlar çok pahalı bayram dolayısıyla 250TL alışverişe 50TL puan kampanyası varmış. İki bluz bir pantolon bir çanta alıp daha sonra harcamak üzere 50TL yi kaptım :)
Koton ikinci beğendiğim marka hem fiyatları çok uygun hem tasarımları çok güzel onda da ne yazık ki pantolon bedenleri acayip küçük normalde 36-38 giyerken orada 40-42 oluyor bazı kalıplarda, yine bu sebeple internetten alışverişte güvenemeyeceğim bir marka. Ne yazık ki orada çok fazla indirim yoktu ama bu eteği görünce almazsam kesin uykularım kaçardı tam benim tarzım çünkü.
İşte aldıklarım. Üzerime tek tek giymeye üşendim. Giydiğimde de fotoğraf çekip instagramda paylaşırım. Sizlere de fikir olur belki. 

Mudo'dan aldığım üç parça;
 




 

 Kotondan bayılalrak aldığım etek. 

 Eteği Mudo'dan aldığım hırkayla ve bordo çorapla kombinlemeyi düşünüyorum




Mavi Jeans'den aldığım bluzle de kombinleyebilirim. 



Mavi'den aldığım diğer şeyler,




Kotondan şifon bir bluz, altına colin's den deri görünümlü bordo pantolon. Colin's pantolonun aynısı Mavi'de bakmadım ama 100TL civarıydı sanıyorum ben Colin's indiriminden 47TL ye aldım.






3 yorum:

  1. oh oh sefan olsun,güle güle kullan hepsi çok güzel,pastel tonlar çok yakışıyor sonbahara..

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel şeyler almışsın. Uf böyle seyler görünce benim de alasım geliyor. Sezonda alışveriş yaptırmayın bana ya :(

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler gerçekten bu sene renkler ve modeller bana çok mu hitap ediyor nedir çok severek aldım hepsini. darısı tüm alışveriş severlere... :-)

    YanıtlaSil