DenizDeSevenler

5 Eylül 2012 Çarşamba

MISSHA - The Style Art Designing Make-up Fix

Üşengeçlik, tembellik bunlar kötü huylardır ama araştırmacı, denemeci ruhla birleşince insanı blog yazmaya götürecek kadar done sahibi yapar. Şöyle geriye bakınca o kadar çok ürün denemişim ki şimdi hangi birini yazacağımı bilemiyorum.
Denediğim ürünlerin aklıma gelse de hepsinin adı şöyle bir listeleyebilsem listeyi okuyan beni kesin ya her gün televizyona çıkan birisi ya makyaj okulu olan bir eğitmen ya da daha kötüsü pavyon gülü zanneder. Sadece rimel ve rujla makyaj yapan bir insanın 20 çeşit fondöten denemesinin arkasındaki mantık ne olabilir? Sabah bir kere sürüp bütün gün tazelemediği için hiçbir işe yaramayan kaç tane pudra almak akıllıcadır?
Benim ki kesin hastalık ama ben tedavisini biliyorum bu kadar deneme ödülsüz kalamaz bir gün mutlaka sabah sürülüp akşama kadar bir gram bile değişmeden kalan makyaj ürünlerini bulacağım. İşte o gün bir pavyon gülü kıvamında dokuz kat tat şeklinde boyanıp gezeceğim.
En büyük hayalim bu, sabah yaptığım makyaja bir daha hiç müdahale etmeyim ama o akşam ben çıkarana kadar aynı şekilde kalsın. Olmuyor olmuyor. Hele de yağlı bir cildiniz varsa asla mümkün olamıyor.
En son denediğim ürün Missha’dan makyaj spreyi. Missha markasını birçoğumuz BB kreminden dolayı biliyordur bir efsane. Ah ah o BB krem herkesin cildini bebek gibi yapıyor da bana sivilce yapıyor sanırım tam emin değilim biraz daha kullanmam lazım. Her neyse Türkiye’de online satış sitesi açılınca BB krem dışında farklı ürünlerini de deneyebilir olduk, ne güzel bir masraf kapısı daha. Ben hemen make-up FİX yazısını görünce atladım. Açıklamasında da diyor makyajı yapıyorsun unutuyorsun diyor.

Ürün açıklaması:
Makyaj Düzeltme Tasarım Tarzı Sanat
Uzun süreli etkisi ile makyajınızı korur.
-Buğday proteini polimer madde,su cildinizdeki yağ ve ter oluşumuna karşı makyajınızı korur özel bir kaplama oluşturur.
-Hiçbir leke kalıntı olmadan gün boyunca mükemmel bir makyaj sağlar.
-Yüzünüzdeki makyajın dağılmaması ve yok olmaması,sık sık düzeltmek ve makyaj tazelemek zorunda kalmayacaksınız.
-Cildiniz pürüzsüz ve canlı durur,yağ emici toz içerir.
Çeşitli vitamin ve mineral kompleksi içerir.Nano vita tozu cildinizi sağlıklı tutar korur ve besler.
 İÇİNDEKİLER
 -Resurrection  plant extract bitkisi yani diriliş bitkisi ekstresi bulunur.
 Cildi nemlendirir ve besler.
-Derin deniz suyu
 Cildin yağlanmasını ve terlemesini engeller.
-Buzul suyu
 Temiz bir cilt için doğal nemlendirici sağlar.
-Lyophilizaed nano vita tozu
 Deri içine daha etkin bi şekilde (C,E,F,B3,B5,H) çeşitli vitamin kapsülleri enjekte eder.
-Poros sebum kontrol tozu
 Terleme uzun ömürlü makyaj tutmak için yağlı cildi önlemek için etkilidir.
-Vitamin water
 Vitamin su acelora özü üzüm meyvesi ve citron bu karmaşık oluşumda cildi nemlendirir korur ve sağlıklı tutar.
 KULLANILIŞI
 Kullanmadan önce iyice çalkalayın,yüz bölgenizden 18-20 cm uzaktan sıkın.

Ürün sanıyorum ki 125 ml nedense hiç bakmamışım. Plastik ambalajda. Yarı şeffaf olduğu için içindeki ürünü görebiliyorsunuz.



Ürünün içerisinde pudramsı şeyler var hareketsiz beklediğinde dibe çöküyor. Çalkalayarak homojen hale getirip makyajdan sonra tüm yüze uyguluyorsunuz fazlasını kağıt havlu yardımıyla emdirerek makyaja zarar vermeden almakta fayda var o zaman daha mat bir görünüm oluşuyor. İlk anda yüzde oluşan görüntüyü beğendim matlaştırma özelliği başarılı ancak benim karma yağlı cildimde ne yazık ki çok uzun süre dayanamadı ve makyajı da dolayısıyla ilk andaki gibi koruyamadı. Sık sık tekrarlamam gerekiyor ki bu da zaten istemediğim bir şey. Ürünün fiyatı 25 TL. Ben aldığım sırada hemen gelmişti ancak şimdi sitesinde ön siparişle alım yapılabiliyor. Fazla yağlı olmayan ciltlerde çok başarılı olabileceğini düşünüyorum.
Ürünü ve diğer Missha ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz.  Missha’dan bir de saçlarıma wax almıştım onu da ilerleyen günlerde yazacağım.
Enjoy!

1 yorum:

  1. Korkuttun ya beni, ben bb cream almayi planliyorum ama!Su sivilce olayini ayrintilariyla yazsan?

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil