DenizDeSevenler

17 Eylül 2012 Pazartesi

I love... mango & papaya, Rebul Angie Body Splash, Wild Love - Watson’s Alışverişi 2. Bölüm

Buradaki yazımda Watson’s alışverişimde aldığım ürünleri göstermiştim. İlk olarak da Rimmel maskarayı anlaşmıştım. Bugün de aldığım diğer iki ürünü tanıtacağım.
İkisi de gayet uygun fiyatlı güzel kokulu ikisine de bayıldım.


I love... Mango & Papaya, I love markasını da Watson’s sayesinde tanımış oldum.

Hangi birini alsam karar veremedim hepsi çok güzel görünüyordu, hepsi inanılmaz güzel kokuyordu ve ambalajları çok güzeldi. Bu yazıyı hazırlarken internet sitesine de şöyle bir baktım online satışı olsa şu anda hepsini almış olabilirdim. Buradan rengarenk ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Benim ilk tercihim Mango & Papaya Shower Smoothie oldu. Duş jeli ile peeling arası bir ürün. İçerisindeki tanecikler bildiğimiz peeling ürünlerine göre daha az. Elinizle vücudunuza yayarsanız köpürmeden peeling etkisi yapıyor, lif ya da süngerinizin üzerine döküp kullanırsanız çok güzel köpürerek çok hafif peelingin yanı sıra temizliyor. Kokusu muhteşem tam sitesinde söylediği gibi ağız sulandırıcı. 200 ml lik ürün sadece Watson’s da satılıyor fiyatı 10-15 TL arasıydı yanlış hatırlamıyorsam gayet uygun.


Rebul Angie Body Splash, bu ara elimi attığım şey Rebul ürünü çıkıyor şaşırıyorum şu yazımda bahsettiğim AÇEV kolonyaları da Rebul’dü, eskiden memlekette tüpün, yağın karneyle satıldığı dönemlerde daha parfümeri nedir bilinmezken bile Rebul vardı, bir de çam şeklinde bir parfüm, baktım o da hala var, Pino hey allahım erkek ürünleri hep böyle kalıcı olur biz bir ürünü beğeniriz iki güne üretimden kalkar. Rebul markasını da ben hep erkek ürünleri ile tanırdım ama ya yeni başladı ya da ben ilgilenmediğimden görmedim kadın için de çok güzel ürünleri varmış hemen denemeliyim. Bu cümleyi yazdıktan sonra sitesini tekrar inceledim de evet 2004 de başlamışlar kadın ürünlerine. Sitesi çok güzel bu arada hemen inceleyin derim. Ayrıca online alışveriş denen teknolojiye de sahipler buradan lütfen...
Fakat bence site içeriği çok yetersiz tüm ürünlerini bulabilmeyi umardım.
Bu seneki takıntım olan Body Splash’leri özellikle de ambalajı çekici olanları hemen deniyorum. Angie serisinin de ambalajlarını görünce dayanamadım parlak capcanlı renkleriyle beni al diye bağırıyorlardı.

Çok vaktim olmadığından hızlıca koklayıp en çok hoşuma gidenini aldım. Wild Love.

Üst Nota Yeşil Elma, Ananas, Portakal, Kan Portakalı, Hindistan Cevizi, Orta Nota Vadi Zambağı, Alt Nota Beyaz Misk diyor sitesinde vallahi bilmiyorum bir yorum yapamiciimm hem tatlı hem fresh bir kokusu var. Sitesinden incelediğim kadarıyla sanki Sugar Mania bana daha bir yakın geldi onu da bulup denemem şart. İsyan ediyorum neden kozmetik ürünlerinin minik boyları olmuyooorrrr. 250 ml fiyatı da yine 10-15 TL sabah akşam yıkansanız yine bitmez çok kocaman bir şişe.



Enjoy!

5 yorum:

  1. Gule gule kullan. Bugun eatsonstaydim ama hic gozume carpmadi. Amma avareyim ben ya:(

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. BUNLAR KALICI MI ACABA ? YANİ YANINDA OTURAN BİRİSİ KOKUYU ALIR MI ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rebul-Angie soruyorsan canım tüm body splash'ler gibi bunlarda da öyle dışardan hissedilecek bir kalıcılık yok. yani ilk anda hissedilir kesinlikle ama etkisi uzun süreli olmaz.

      Sil
    2. Kesinlikle yaninda oturan kokusunu aliyor:))hatta parfumunuzun adi ne diye soruyorlar:)ozellikle turuncu olanin kokusu cok tatli "ye beni"der gibi,siddetle tavsiye ediyorum..

      Sil
    3. en iyisi english home deki body mist yani body splash ler bence

      Sil