DenizDeSevenler

11 Eylül 2012 Salı

DAN DE NANO KERATIN RELAXING CONDITIONING SPRAY WITH ARGAN OIL (SAKİNLEŞTİRİCİ) - (İçinden 10'a kadar saymak gibi etkili)

Bu hafta sonu annem sayesinde iki yeni keşfim oldu. İkisini de ilk defa kullandığım için uzun süreli performansları hakkında fikrim yok ilerleyen zamanlarda detaylı bilgi veririm ancak ben kozmetiği gözünden anlarım hesabıyla bence yüzümü kara çıkarmayacaklar.
Saç bakımına çok önem veriyorum hayır ben vermesem ne çıkar saçlarım bir iki gün onları boşladığımı fark ettiler mi hemen dişlerini gösteriyorlar, ya kucak kucak dökülmeye başlıyorlar tek-i diyar eyliyorlar ya suyu çekilmiş maydanoz demeti gibi sönükleşiyorlar ya kuruyup tel tel kabarıp dikleniyorlar. Ben de elimden geldiğince gerek nemlendirerek, gerek dökülme önleyici bakımlar yaparak gönüllerini almaya çalışıyorum.
Günlük bakımlar için banyoda saç kremleri kullanıyorum. Haftada bir iki gün çeşitli maskeler yapıyorum. En vazgeçilmezlerim arasında da durulanmayan bakım kremleri ve spreyleri bulunuyor. Hem saçı dış etkilere karşı koruyorlar, hem besliyorlar, hem kolay taranıp şekillendirmeyi sağlıyorlar, hem daha parlak ve canlı görünmelerini sağlıyorlar hem de mis gibi kokarak ferahlatıyorlar. Önceden denediğim ürünler oldu. Örneğin Elseve Anti –Casse Yıpranma karşıtı Onarıcı Bakım serisinden Bakım Spreyi burada, Schwarzkopf BC Nem Yükleme Sprey Kremi burada şu anda aklıma gelmeyen başkaları daha. Hepsinden genel anlamda memnundum ancak bu son keşfim olan ürün daha bir kaç kez kullanımda bile hepsini geride bıraktı.
DanDe Nano Keratin Sakinleştirici Sprey.

Keratin son zamanların popüler saç bakım uygulamaları arasına girdi keratinle saç düzleştirme, keratin yüklemesi, keratin bakımı isimleriyle uygulamalar var. Ben de saçlarıma keratin bakımı yaptırmıştım zamanın birinde. Saç düzleştirmeyi hiç denemedim çünkü hep düz saçım olmasını hayal etmiş olsam da saçıma fön çektirdikten sonra bile bir iki güne düz saçtan sıkılıveriyorum kalıcı bir düzleştirme işlemini hiç düşünmüyorum o yüzden ama keratin bakımını özellikle kıvırcık saçı olanlara şiddetle öneririm o bakım sonrası saçlarımdaki değişimi hiçbir uygulama hiçbir bakım ürünü yapmamıştı. Araya epey uzun bir zaman girdi ve benim de tekrarlatmam gerekiyor aslında ilk fırsatta yapılacaklar listeme yazdım. Keratin bakımı ile ilgili şurada özet güzel bir yazı var incelemek isteyenlere.
DanDe Nano Keratin Sakinleştirici Sprey genelde kuaförlerden temin edilebilen bir ürün. Internet üzerinden almak isterseniz Duranlar Kozmetik sitesinden 33 TL burayı tıklayarak temin edebilirsiniz. Ürün içeriğinde hem keratin hem de argan yağı bulunuyor. Kaymaklı ekmek kadayıfı yani. 250 ml kocaman bir şişe çok uzun süre kullanılabilir çünkü az miktarda sıkmak bile tüm saçı yumuşatmaya yetiyor.


İki fazlı bir ürün.

Çalkalayıp yıkanmış temiz saça nemliyken uyguluyorsunuz. Uygulama sonrası saçlar inanılmaz yumuşak oluyor ama kesinlikle yağlı yapış yapış değil. Saça çok güzel bir parlaklık veriyor ayrıca muhteşem bir kokusu var saatlerce saçta kalıyor.
Şu anda uzun süre kullanmadığım için ilk an tecrübelerimi paylaşıyorum. Diğer kullandığım ürünlerle olan en belirgin farkı da diğerleri saça ilk uygulamada yumuşaklık  verse de kurutma sonrası sanki hiçbir şey sürmemiş gibi oluyordu ama bu ürün saçta devamlı bir yumuşaklık hissi bırakıyor. Benim gibi kuru ve asi saçı olanlara ilk tavsiyem keratin bakımı ikincisi de bu sprey olacak.




İkinci keşfim de yakında burada beklemede kalın :)



Enjoy!

3 yorum:

  1. Geçen hafta kuaförde gördüm bir araştırayım ben bunu dedim, sonra ona fırsat kalmadan gittim live clean markasının sıvı saç kremini aldım.Bu aralar ne görsem aldığım için bitirmeden yenisini almama politikası izliyorum.Daha önce denk gelseydi bu yazın keşke :-( Listeme ekledim.

    YanıtlaSil
  2. Yagli ve duz saclarim var ama bu urun bomba gibi dolu! Kisin kullanabilirim.

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. kesınkle katılıyorum cok güzel bir bakım ürünü. kıvırcık ve mat saçlara sahibim , banyodan çıktıktan sonra saçlarım taranmıyor ve çok kuru olduğu için tararken zorlanıyodum kuafrumun tavsıyesı ıle aldım 2 haftada gözle görülür değisıme sebep oldu . 35 tkye aldım son kurusuna kadar helal ettım :)

    YanıtlaSil