DenizDeSevenler

23 Ağustos 2012 Perşembe

Avon – Sassy Swirls Vanilla Berry (Ucuz olsun benim olsun!)

Bayılıyorum ucuz şeylere özellikle kozmetikte. Böyle minik ambalajlı denemelik, seversem gider 10 tane alırım kime ne. Hiç sevmiyorum öyle 100 ml lik parfümler 500 ml lik kremler almayı. İçim bayılıyor sıkıntı basıyor, bitene kadar araya 10 tane daha parfüm 20 tane krem giriyor sonra ev oluyor yarım ambalaj deposu. Ama kaliteli de olsun gidip Hedehödö marka neidüğü belirsiz ruju 1 TL ye alıp da dudağıma sürecek kadar kafayı sıyırmadım henüz. Almanya’da buradaki Watson’s ların büyük büyük babası mağazalar var ben örneğin DM isimlisine gitmiştim yani öleyim buraya gömüleyim dedim dinletemedim kimseye. MM Migros büyüklüğünde sadece kozmetik ürünleri satan bir market tam mezar olmaya uygun benim için. Bu mağazanın koccaaamaan böyle minik boy ürünler olan bölümü vardı her şeyin seyahat boyu dedikleri minyatürleri. Yani olay uygulamaya geçirilmiş birileri keşfetmiş neden tüm kozmetik markalarında bu yapılmıyor anlamıyorum. 10 ml 1 TL, 100 ml 8 TL amaa daha ucuza geliyoooo demesin kimse para benim kardeşim saçıp savurmak istiyorum belki J hayır yarısını kullanıp atınca bana hiç de ucuza gelmiyor ayrıca. Hadi kremler falan neyse yüzüne yaramazsa eline, eline yaramazsa daha münasip bir yerlerine sürüp tüketilebiliyor ama onlarda da minik boylar çok daha kullanışlı oluyor çantana at istediğin yere götür, çok mu beğendin al on tane banyoya, yatak baş ucuna, mutfak rafına, çantana, ofisine, arabanın torpidosuna koy bir tane elini attın mı boşa gelmesin. Parfümlerde durum çok vahim gidip yüzlerce lirayı bayıl kocaman şişeye dükkanda beğen gel evde iki gün kullan üçüncü gün başını ağrıtmaya başlasın hooopp çöpe tam delirmelik.
Ben de buldum mu böyle minik ambalajlı ürünler hemen alıp deniyorum. Beğenmezsem kaybedeceğim 3-5 liraya da üzülmüyorum.
Avon Oriflame gibi markaları da bu yüzden seviyorum sık olmasa da ara ara minik boylu ürünlerle beni mutlu ediyorlar.  En son Avon kataloğundan Sassy Swirls adlı 15 ml lik bu minik bebeğin Vanilla Berry modelini aldım.

Avon fırsat broşüründe bu ay 12.40 dan  3.9 TL’ye inmişti.

Yani içine vanilya giren her şey mi güzel oluyor bilmiyorum ki bunu da çok beğendim vanilyanın sıcak kokusunun arasından kırmızı meyvelerin ferahlatıcı kokusu geliyor. Dışarıdan hissedilebilir baskın bir parfüm değil EDT, ama kollarıma sıkıp kokladıkça beni mutlu ediyor. İnce yaklaşık 10 cm boyundaki şişesi plastik olduğu için de hafif ve taşıması kolay kırılma riski yok cebinize bile atabilirsiniz. Sprey başlıklı olması çok güzel. Şişe üzerindeki baskı rengini ve dizaynını çok beğendim.

Vanilla Blossom ve Vanilla Bean diye iki çeşidi daha var en kısa sürede edinmeyi planlıyorum indirime girince ;)

Bu arada Avon’dan tabii ki daha başka şeyler de aldım. Beklemede kalın...

Enjoy!

1 yorum:

  1. Bende bunun mor ve pembe olanını kullandım. Sanırım yabançileği olandı ona bayıldım :))
    http://cadininkozmetikkazani.blogspot.com/

    beklerim :)

    YanıtlaSil