DenizDeSevenler

29 Aralık 2014 Pazartesi

DAYANIKLI YÜZ MAKYAJININ SIRLARI - FLORMAR INVISIBLE PORES INSTANT - GÖZENEK KÜÇÜLTÜCÜ ve MAKYAJ BAZI

İşte size yeni bir hem tembelim, hem süslüyüm, iki karpuzu bir koltuğa sığdırmak için kırk taklayı itinayla atarım konulu bir yazı.

Makyajın en iyisi hangisi hemen tasvir etmek istiyorum. Hiç işinizin gücünüzün, yetişecek bir yerinizin olmadığı gayet yavaş bir günde bir güzellik salonuna gidip rahat koltuklarına oturduğunuz bir iki cümleyle kıyafetinizi ve hayalinizi anlattıktan sonra gözlerinizi kapattığınız pıt pıt fırça darbelerini hissedip bir saat sonra gözlerinizi açtığınızda ta taaa karşınızda Adriana'yı gördüğünüz, sonra gün boyu yanınızda dolaşan makyöz/makyörün fırt fırt eksilen bozulan makyajınızı tazelediği..... Vöeee hayale gel. İşte böyle hayalleri olan bir insanın 40 yılda bir makyaj yapması çok garip değil.

Hem saatlerce uğraş bir şeye tam da benzemesin (Adriana'nın yandan yemiş hali) hem de iki saat sonra göz pınarlarında akmış kalem, göz kapakları çizgi çizgi olmuş far, allık zaten sizlere ömür, ruj ilk yuvarladığınız yemekle afiyet oldu, bu ülkede başınıza bir felaket gelip de zırıl zırıl ağlamadan bir gün geçirdiyseniz hasbelkader rimeliniz duruyor olabilir.

İş ünlülerin yaptığı ekranlarda gördüğümüz o kaymak gibi makyaj değil ki iş bütün bu imkansızlıklarla savaşabilen makyajı yapabilmekte. Hepimiz "Super Girl" üz haberimiz yok :)

Şimdi benim gibi maceracı ruhlara bir iki beğendiğim ürünü anlatacağım.

Amacımızı tekrar ediyoruz. "YAP *İKTİR ET (ay pardon, Unut), MAKYAJINA ULAŞMAK"

Bugünkü ürün yüz makyajını yapıp unutmak için.

Yüz makyajının güzel ve kalıcı olabilmesi için, düzgün bir yüzeye uygulanması gerekiyor. O yüzden ne kadar temiz ne kadar pürüzsüz ise olaya bir sıfır galip başlıyorsunuz. Ayrıca gün içerisindeki sebum salgılanmasını minimize edebilirseniz makyaj yine çok başarılı bir şekilde kalıyor.

Benim şimdiye kadar kullandığım en iyi gözenek küçültücü ve matlaştırıcı ilk yazılarımda anlattığım Bioderma Pore Refiner. Buradan tekrar okuyabilirsiniz.  Hala çok severek kullanıyorum. Ama o ürünün muhteşem matlaştırma etkisi T-Bölgemde çok iyi sonuçlar verirken diğer yerlerde ne yazık ki kullanımını imkansız kılıyor. T-bölgesinde aşırı yağlanma olanların mutlaka edinmesi gereken bir mucize.

Bir diğer gözenek küçültücü denemem de The Body Shop Tea Tree Pore Minimiser ürünüydü ki hiç beğenmeyip attım. Buradan okuyabilirsiniz.

Bugün Made in Turkey bir gözenek küçültücü olan Flormar Invisible Pores Instant ürününü tanıtacağım.


Ambalajından başlayalım. Aman da aman pek şirin bir kutusu var bazı başka markalardan da esinlenilmiş ama güzel olmuş. İçerisinden 18 ml lik siyah şık bir tüp çıkıyor.



Ürün renksiz ve yarı şeffaf.

Cilde sürdüğünüzde inanılmaz kadifemsi bir his oluyor. Cilt anında kaymak gibi kaygan hissediliyor ve mat bir tabaka oluşuyor. O his çok güzel, bebek poposu gibi diyebilirim :)



İtiraf etmeliyim ki gözenek azaltma konusunda Bioderma kadar iyi değil ama tüm yüze uygulanabilecek bir makyaj bazı olarak çok çok başarılı. Üzerine sürülen BB kremler, allıklar çok uzun süre dayanıyor. Ciltte parlama oluşmadan saatler geçirilebiliyor.

Ürünü Flormar mağazalarından ya da internet üzerinden burayı tıklayarak 25 TL ye alabilirsiniz.
Mercimek tanesi kadar bir ürün tüm yüze yettiği için uzun süre kullanılabilir.

 


Enjoy!







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder