DenizDeSevenler

13 Ağustos 2013 Salı

Sun In Saç Açıcı Sprey

Sun In Saç Açıcı Sprey bu yaz denemelerimden biri daha.

Bebekken sapsarıydı ancak şimdi açık kestane ya da küllü sarıya benzeyen, güneşte kızıllıkları olan bir saçım var. Deniz güneş her zaman saçlarımın rengini açmıştır. Hatta eskiden papatya suyu ile yazın sapsarı yapardım saçlarımı. Sonraları balyaj yaptırmaya başladım kendi rengi üzerine sarı balyajlar gerçekten çok güzel oluyor. Bu sene yine Deniz meraklısı farklı birşeyler denemek istedi. Önce yine papatya suyu yapıp saçlarımı açayım dedim sonra onu nasıl muhafaza edeceğim falan bilemediğim için otellere götürürken sıcakta bozulursa diye hazır birşeyler denemek istedim. İnternette araştırdığımda da Sun In Sprey ile karşılaştım. Amerikan ürünü ve Amerika'da ünlüler bile kullanıyormuş. 

Bloglardaki yorumları, deneme sonuçlarını da görünce hemen bir tane edinip bu yaz deneyim istedim. Nereden alsam diye araştırırken Gittigidiyor'da satıldığını gördüm. GG'da birçok farklı fiyata var ben hayatta sevmem bu sefer ucuz olanını alayım diyip 34 TL ye aldım. Ürün geldi incelediğimde bir sorun yoktu ambalaj falan uygun görünüyordu. Sonra biraz elime bulaştı yolda gelirken çok hafif akmıştı elimde yanma hissettim. Yorumlarda da hiç böyle bir şey görmeyince önce epey bir kıllandım kesin taklit diye düşündüm ama vallahi nasıl kimyacıyım bu ne cesarettir bilinmez yine de denedim.

Kullanımında temiz ve nemli saça uygulayın diye yazıyor yani adamların bir bildiği var içinde ne kadar doğal içerik deseler de hidrojen peroksit var ve o direkt cilde temas edince elbette ki yakıyor.


10 günlük tatilde her gün denizden çıkıp duşa girdikten sonra saçlarıma gelişi güzel sıkıp güneş altında biraz beklettim öyle çok fazla kullanmadım yavaş yavaş açılsın istiyorum çünkü ayrıca birden saçlarımı kurutmasını da istemiyorum 10 gün sonunda gerçekten çok ciddi bir açılma oldu saçlarımda çok güzel ışıltılar kattı şimdi biraz mola verdim ama ara ara sıkarak kullanmayı düşünüyorum. Size sadece 10 günlük kullanımla oluşan farkı göstermek istiyorum.


Saçımın kendi renginden kaynaklı kızıllaşmış gibi görünüyor ama kullanıma devam ettiğimde sarıya döneceğini düşünüyorum. ilerleyen günlerin sonuçlarını da paylaşacağım.

Bu spreyle illa güneşe çıkmaya da gerek yok saça sıkıp kurutma makinesiyla kurutmak da açılmasında yeterli oluyor dolayısıyla yaz kış kullanıma devam edilebilir. 

Ben saçlarıma geçen seneden beri kullandığım ve burada yazdığım Dax Supergro'yu da yine bu sene de kullandım. Bence deniz, güneş, havuz suyunun saça zarar vermesini istemiyorsanız bu ürünü yanınızdan ayırmayın derim. Kuru saçlar için çok gerekli ayrıca Sun In ile beraber kullanırken de Sun In içerisindeki saçı kurutan malzemelerin etkisini oldukça azalttığını düşünüyorum. 





Bu arada ben ürünü buradaki satıcıdan aldım, yanında süper bir manikür seti ile geldi onu da çok beğendim. Üründen de memnun kaldım güvenle alabilirsiniz. Ben limonlusunu kullandım bunun bir de kırmızı şişeli Tropical Esinti modeli var. Onun daha güzel koktuğunu ama limonlunun saç açıcı özelliğinin daha iyi olduğunu söyleyen yorumlar okudum. Karar size kalmış. 

Enjoy!

    

14 yorum:

  1. Ben bu üründen 12-13 sene önce kullanmıştım annem Amerika'dan getirmişti ve saçlarım çok güzel, doğal bir sarı olmuştu.
    Keşke ülkemizde de satılsa gerçekten saçların rengini çok güzel açıyor.
    Daha sonra Almanya'dan bu tarz bir ürün almıştım ama o ürün saçımı sarı yerine hafiften kızıla döndürmüştü.

    YanıtlaSil
  2. Bu ürün benim de ne zamandır aklımdaydı ama güvenemiyordum GG deki satıcılara. İlk Buse Terim' de görmüştüm bu ürünü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok tereddüt etmiştim ama hiç sorun yok çokda memnun kaldım. Satıcı Amerikadan gelen tanıdıkları ile getirttiğini söyledi. benim aldığım kişiden alabilirsin istersen.

      Sil
  3. GG de hangi kullanıcıdan aldığınızı öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ben yazıda linkini verdiğim satıcıdan almıştım ama şimdi bakıyorum ne yazık ki o satışı kapatmış. Gerçekten üzüldüm hem en uygun fiyatlı satıyordu hem de yanında süper bir manikür seti hediyesi veriyordu. diğer satıcılarda şansınızı denemek zorundasınız :( sevgiler...

      Sil
  4. Merhaba Ankarada olanlar için sun-in sprey BOFF mağazalarında satılıyor cepa ve karum da var benim bildiğim daha yeni aldım pazarlıkla 30 TL. Güvenilir bir mağaza ve fiyatları da piyasaya göre daha uygun, oradan alabilirsiniz. İstanbulda da Reasürans pasajında varmış bu mağaza.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, çok güzel bir bilgi teşekkürler... :)

      Sil
  5. mrb saçlarım koyu renk sun ın spreyi kullanırsam etkisi nasıl olur turuncu olur mu?öyle şeyler okudum da

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, benim fikrim olacağı yönünde çünkü saçı sarıya döndürmesi için bence sarının tonlarında olması gerekiyor. küllü sarı, gibi mesela. belki küçük bir noktasında deneyerek görmekte fayda olabilir. Tabi zor gelmeyecekse ;)

      Sil
    2. benim saçlarım kahverengiydi sunin sprey kullandım şu an gayet hoş doğal bir rengi var deneyin pişman olmazsınız

      Sil
    3. Merhaba, DenizDeNerde' nin dediğine tamamen katılıyorum, kendim de bu ürünü kullanıyorum, ürünün üzerinde özellikle belirtiyor, (açık) kumral ve sarışınlar içindir diye. Çünkü, saçın rengini açan bir ürün, boya gibi değil. Eğer saçınız koyu renkse, açılmış hali dediğiniz gibi turuncu olacaktır.

      Sil
    4. Ayrıca bu ürünü kullanacaksanız, saçlarınızın daha önce boyanmamış, ya da kimyasal bir işlemden geçmemiş olması gerekiyor, aklınızda bulunsun..

      Sil
  6. ben sun in var yani annem almış ama hç merak etmedim açıkcası biktım böle yorumlara çok mutlu oldum denicem en kısa zamanda benimde zaten böle urunlere ihtiyacım vardı benim şişe sanki kullanılmış yani döküldümü çünkü haif böle yoksa sizinkidemi öle

    YanıtlaSil