DenizDeSevenler

25 Haziran 2013 Salı

NIVEA Duşta Vücut Kremi - Yeni Keşif

Dışarıda hava olmuş 39°C artık bırakın makyaj falan yapmayı en basitinden vücut nemlendiricisi sürmek bile bir işkence her ekstra hareket ter foşurdaması olarak geri dönüyor mümkünse koltukta yat parmağını bile kıpırdatma.

Biraz tatil yapabilsem çok iyi olacak böyle havuz ya da deniz üzerine bir deniz yatağı atıp ayağımın birini suya sallayıp böyle miskin miskin suda süzülsem.

Havalar beni iyice yavaşlatmışken geçen girdiğim Watson's da tam işime gelecek bir yeni ürün keşfettim. Nivea nam-ı diğer GAVUR yine YAPMIŞ. Duşta sürülmelik krem çıkarmış adamlar. Hayır bunlar Alaman değil mi orada böyle sıcak falan da yok ne bu üşengeçlik kardeşim :) ama her şeyi kendin için düşünmeyeceksin işte dünyayı düşünmüş beni düşünmüş insanlar. Teşekkür ediyorum.



Bir kere dediğim gibi sıcaklarda her şeyi suyun altında halledip dışarıda minimum hareket  pek şahane. Biliyorsunuz şu yazımdaki aleti de tam bu amaçla almıştım :)
İkincisi o duşta sürülen yağlar daha sonra banyo temizleyici ve ovucularıyla temizlenmezse akıllara zarar bir kirlilikle sana geri dönüyorlar benim gibi titizlerin bünyeye zarar.
Üçüncüsü banyo yağları tek başlarına kullandığımda benim cildimi kurutuyor arkadaşlar bir tek bana has mı bu durum bilmiyorum ama mutlaka üstüne nemlendirici süt veya krem sürmem gerekiyor yani duble işkence.

Gelelim bu güzel ürüne. Bildiğimiz Nivea sütlerinden az biraz daha kıvamlı böyle saç kremi kıvamında diyebilirim. Muhteşem Nivea kokusuyla, tüm vücuda çok kolaylıkla sürülüyor. Öyle vıcık beyaz bir tabaka falan olmuyor anında şeffaflaşıp yok oluyor. önce güzel bir duş ardından bu ürünü sürüyorsunuz daha sonra da tekrar duşla fazlasını akıtıyorsunuz. Ben yine yaratıcı Türk ruhumu konuşturup saçlarıma da sürdüm. Durulanınca saçlar yumuş, vücut yumuş ve mis kokarak çıkıyorsunuz kesinlikle yağlı yapış yapış bir his kalmıyor. Ürünün normal ve kuru cilt olmak üzere iki çeşidi var kışın cildim çok kuru olsa da yazın kuruluk sorunum olmadığı için ben normal cilt tipine uygun ürünü tercih ettim.




Şu anda Watson's da 12.5 TL yazın herkesin almasını denemesini öneriyorum.

Enjoy!

1 yorum:

  1. Cildim ve vücut bakımım için arkadaşımın önerisi ile Bionem ürünlerini kullanmaya başladım. Oldukça da memnunum. Marketlerde satılan ve fiyatı da oldukça makul olan bir ürün. tavsiye ederim.

    YanıtlaSil