DenizDeSevenler

17 Haziran 2013 Pazartesi

Potette Plus - Portatif lazımlık ve tuvalet adaptörü

Uzun bir ara oldu yazı yazmayalı ürün tanıtmayalı ama geçekten ne alışveriş yapıyorum ne farklı şeylerle ilgilenebiliyorum, ilgilenebilenlere de inanamıyorum. Bütün gün iş yerinde acaba neler oluyor diye düşünüyorum olabildiğince Twitterdan takip etmeye çalışıyorum zira başka takip edilebilecek gerçeği gösteren bir haber kanalı yok. Akşam direkt Halk TV açıyorum Ulusal TV ve Cem TV çıkmadığı için tek şansımız var. Bütün akşam onun başındayım fırsat buldukça da direkt meydanlardayım.

En korkuncu TV kanallarının durumu gibi geliyor. En netini dün TV8 haberlerini izlediğim  5-10 dk da gördüm. Cumartesi gecesi yapılan Gezi Park müdahalesinin haberlerini veriyordu kanal. Polisler bir otele sığınan direnişçilere de müdahale etti dedi önce. Sonra otelin adını kabak gibi gösterdi normalde asla yapılmaz ama amaç hedef göstermek olunca çok başarılılar. Sonra otelin kapısındaki polis konuşmaları. "zaten alkol alıp gelmişsiniz..." karşıdaki adam "saçmalamayın ne alakası var " falan diyor olay alkol almış kendini bilmezlere müdahale eden şanlı Türk polisi manipülasyonu. Neyse ben kısaca herkesi Halk TV, Ulusal TV ve Cem TV seyretmeye davet ediyorum. Bu olaylarda hükümet tarafında bile olsanız lütfen en azından bir gün başka kanal izlemeden sadece bu kanalları izleyin görüşleriniz değişmiyorsa durmak yok yola devam.

Ülke böyle zorlu bir süreçten geçerken biz de evde ayrı zor bir süreçten geçmeye başladık. Ada tuvaletini söylüyor :) Ben zannederdim ki bebek cinsi tuvaletini söylemeye bir başlar hemen olay biter bezler atılır lazımlıklar ortaya çıkarılır işlem tamamdır. Hayat hiçbir zaman kolay değil. Bir seferinde tam zamanında söylüyor, üç seferinde yerlere işeme sırasında, bir seferinde tam zamanında beş seferinde aslında çişi falan yokken. Günde 80 kere o don sıyrılıyor o lazımlığa oturuluyor ancak 2-3 ünde bir faaliyet hayata geçiriliyor :) kaka olayı başlı başına bir çalışma konusu :) çünkü kakamızdan korkuyoruz :))))))))))

Evde böyle stabil olmayan bir gidişat söz konusu iken dışarı çıkmak başlı başına zor. Geçen gün evde bir iki üst üste başarılı operasyondan sonra dışarı gidelim dedik iki kere baştan aşağıya üst baş batırarak ve ben sinirden kudurmuş olarak eve döndük. Çocuk dışarıda tamamen konsantrasyonunu kaybediyor ona buna dalıp tuvaletini söylemeyi unutuyor sen istediğin kadar saniyede bir çişin var mııı çişin var mıı de hatta bu cümleden tiksinip kendin bile çiş yapmak isteme fark etmiyor :)

Tabii bunlar alışma dönemleri bir süre sonra her şey daha güzel olacak "Requem for a dream" moduyla dışarıda tatilde orada burada işimizi kolaylaştıran çok güzel bir alet keşfettim. Sizlere de buradan tanıtmak istedim. Henüz tam randımanlı olarak kullanamadık ama umutluyum :)

Portatif hela :) tamam tamam lazımlık :P "Potette Plus"
Gayet pratik, minik, hafif. İster kendi başına lazımlık olarak kullanılıyor isterseniz de normal tuvaletleri bebek mod on yapan bir adaptör oluyor.




Yaklaşık 30 cm çapında bir ürün iki yanında katlanabilir ayakları var. Dik pozisyonda oturak, tam açık pozisyonda tuvalet adaptörü oluyor. Ayaklarının altında kaymaz kısımlar var ve gayet güvenli.


Yanında poşetleri ile birlikte satılıyor hatta yedek poşetler de alınabiliyor. Bu poşetleri içine takıyorsunuz. Bu poşetlerin tam ortasına emici ped koymuşlar üstünde şemsiye tutan kurbağa resimleri var çok şeker :) fazla sıvı şakır şakır akmasın diye.

Kendi minik taşıma poşetiyle de gayet şık, bebek çantasına atılıp her yerde kullanılabilir.



Ben Mothercare'den 34 TL ye aldım.


Enjoy!


9 yorum:

  1. Ici derin mi bunun?Evdekinde cocuk kakasini yaparken poposuna degiyor kakalar :@

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef bu da cok derin değil. Gercekten tum lazimliklarda bu ortak sorun sanırım. :(

      Sil
  2. Tuh!Bundan cok umutluydum...Yaw bunlari yapan adamlarin hic mi dikkatini cekmiyo bunlar ki!Arge ciler nerde kardesiiim?! :) cevap icin cok tesekkur ederim bu arada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ya bu Ar-Ge cilerin çocuğu yok, ya da bizimkiler gibi kallavi şeetmiyolar böyle koyun şeysi gibiler :))))) Rica ederim.

      Sil
  3. Hehehe :) Valla ayni sey benim de aklima geldi;acep bizim kizin mi maasallahi var diye.Kimse bundan dert yanmamis cunku.
    Ama bakiniz;kafayi takan gecenin korunde hala konuyla mesgul!Amaaaan saglikli seyetsinler de diyerek konuyu bagliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. valla çocuğun çişi kakasını analatacaksınız ama anarşik gezi olaylarıyla başlangıç yapıyosunuz, lazımlık araştırırken önce ülkemizi mağdur eden,trilyonlarca zarara uğratan,kan akan gezi olaylarını gayet masum dile getiren bir yazı okumam büyük bir talihsizlik...asıl talihsizlik ise sizin yetiştireceğiniz çocukların bu ülkede belkide genç bir birey olduklarında sizin eğitiminizle sokaklara dükülmesi olacaktır,yazık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anarŞİK derken?? Hahaa belli ki pek okur yazar biri değilsiniz bunu da okumayın sizin için pek kayıp olmayacaktır :)))))) zaten demek istediğinizi de anlamadım masum dile getirirken ne demek? masum olduğunu mu söylemişim çünkü pek içeriği ile ilgili analiz yapmamıştım bu yazımda. bence gayet masum bir yazı olmuş Gezi'nin içinde yaşanan iğrençlikleri anlatsa mıydım acaba? Kafasındaki bez parçası için sokaklara dökülen gençler masum, benim yetiştireceğim genç özgürlüğü için dökülünce mi anarŞİK oluyor???

      Sil
  5. Bende lazımlık için tıkladığımda bu gezi olayları ile ilgili konuyu pek bir alakasız buldum.direk lazımlık ile ilgili yazsaydınız daha doğru olurdu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tahammülsüzüm.net diyorsunuz yani. Neyse Gezi'yi geçelim iç savaşa doğru gidiyoruz oraya gelelim isterseniz.

      Sil