DenizDeSevenler

27 Mart 2013 Çarşamba

La Roche Posay Toleriane Creme Mousse - Yağlı Hassas Ciltler için Temizleyici

Uzun süredir çok beğenerek kullandığım bir ürünü tanıtmak istiyorum bugün.

Hem yağlı hem hassas bir cildiniz olunca uygun ürünleri bulmak çok zorlaşıyor özellikle de en temel bakım ürün olan temizleyici. Yağ dengesini sağlamaya çalışırken aşırı kuruluk yaratarak hassasiyeti artırma riski çok fazla hem yağ dengesini sağlayan hem hassasiyet kuruluk oluşturmadan temizleyen bir ürünü en sonunda bulduğumu düşünüyorum. Bütün kış boyunca severek kullandım ve hiçbir kuruluk ve hassasiyet artışı yaşamadım. 

Ürünümüz  Toleriane Creme Mousse.



La Roche Posay Toleriane sersini çok beğeniyorum. Nemlendirici olarak da Fluid kullanyorum şu yazımdan detaylı bilgi alabilirsiniz ve ondan da hiç bir sorun yaşamadım. 125 ml lik plastik tüpte. Aslında böyle kapaklı plastik küp şeklindeki ambalajları sevmiyorum genelde pompalı ürünleri seviyorum ama bu temizleyici oldukça kıvamlı bir krem gibi pompalı bir şişede kullanımı mümkün olamaz. Kesinlikle kokusuz en ufak bir koku yok. İçeriğinde sabun, parfüm ve paraben içermediği belirtiliyor.






İçerikleri
AQUA / WATER
GLYCERIN
MYRISTIC ACID
POTASSIUM HYDROXIDE
GLYCERYL STEARATE SE
STEARIC ACID
LAURIC ACID
PALMITIC ACID
COCO-GLUCOSIDE
TETRASODIUM EDTA

Elinize minicik bir parça alıp nemli cildinize sürdüğünüzde hemen köpürüyor, o katı kremsi şeyin nasıl köpürdüğüne şaşırıyorsunuz. Yumuşak hareketlerle bütün cilde yayıp daha sonra da su ile duruluyorsunuz.




Eğer yüz yıkama jellerinin durulanmasının ardından kalan kaygan tam durulanmamış hissini sevmiyorsanız bu ürünü mutlaka denemelisiniz çünkü sanki cildinizde on kat derinlikteki bütün yağı kiri temizlemişçesine gıcır gıcır bir his kalıyor. Hatta o kadar gıcırdıyor ki "hah şimdi cildim kupkuru olacak pul pul dökülecek" diye düşünüyorsunuz ama kesinlikle öyle bir sonuç olmuyor.

Çok az bir miktarla bile tüm cildinizi çok güzel temizliyorsunuz. ben özellikle yazın çok daha keyif alarak kullanacağımı düşünüyorum bu ürünü.

Ürün fiyatı yaklaşık 40TL civarı ama uzun süre kullanılabiliyor.

Ürünün detaylı bilgileri için orijinal sitesinde inceleyebilirsiniz.

Enjoy!


1 yorum:

  1. Favorim benimde ve gerçekten ha bitti ha bitçek diyorum ama bitmiyor :-)

    YanıtlaSil