DenizDeSevenler

5 Aralık 2012 Çarşamba

Vichy - LiftActiv Serum 10

İşte oldu en sonunda oldu. Birileri ışınlanmayı keşfetti. İyi güzel ama benim neden bu kadar geç haberim oluyor bundan acaba!!!

eczanemizde.com'dan 26.11.2012 saat 16:00 da verdiğim sipariş 27.11.2012 saat 11:00 de geldi. Nasıl bir hızdır bu aklım almadı, bir önceki uzun bekleyişim beni şoka sokarak telafi edildi :) teşekkür ediyorum ilgililere. Ancak bir sorun olmazsa olmaz bu sefer de hiç bir ürün darbelere karşı hava kabarcıklı naylona sarılmadan gelmişti. Bir şey olmamış ama şangır şungur bir haldeydi geldiğinde.

Şu yazımda anlattığım La Roche Posay Tolaraine Fluid bilmem kaçıncı şişesi bitmişti yeniden aldım hala hastasıyım derecesinde beğenerek kullanıyorum.Vichy Idealia kremin ilk kavanozu bitti ikincisini aldım çok memnunum. takipçilere duyurulur.

Minik bir Sebamed Body milk tester gelmişti hemen denedim. Çok beğendim hafif dokulu ama nemlendirmesi çok başarılı. Kokusu da çok güzel hafif bir bebek kokusu. Elimdeki losyonlar kremler bitince ilk bundan sipariş edeceğim.



Siparişimin en önemli parçası ise daha önceki bir siparişime eklenmiş testerdan deneyerek hayran kaldığım Vichy Liftactiv Serum 10. Yine çok başarılı bir "tembel ürünü" keşfetmiş bulunuyorum sayın okuyucular.
Bir ürünle yüzümün her bölgesine bakım yapabiliyorum. En nefret ettiğim şey gözüme, yüzüme, boynuma ayrı ayrı ürünler kullanmak ayyhh sıkıntı basıyor vallahi.


Aslında Vichy sitesinde ürünle ilgili çok detaylı bilgiler mevcut buradan bakabilirsiniz ama ben o kadar beğendim ki biraz da ikinci baskı olarak kendim anlatmak istiyorum. Bu aralar favori markam Vichy, denediğim bir çok ürününü çok beğendim.

İçten dışa doğru anlatayım. Ürünün en temel maddesi Rhamnose, içerisinde %10 oranında içeriyor. Rhamnose doğal bir şeker çeşidi ve cildi yatıştırma ve yaşlanmaya karşı oldukça etkili bir madde imiş imiş. Ayrıca Hyaluronik Asit ve Vichy Termal Suyu da içeriyor.




Ürün akışkan serum yapısında. Hafif puslu bir görünümü var tam şeffaf değil.
30 ml ağır cam bir ambalajı var. Damlalıklı bir de kapağı var ama bildiğimiz sıkarak alınan damlalıklardan değil üzerindeki düğme şeklindeki kısma basıp içine ürünü çekip sonra yine basarak boşaltıyorsun şık olmuş beğendim şahsen.






Ürünün isminde gençlik serumu denmiş. Anında ciltte farkın hissedileceğini söylüyor. Aynen katılıyorum bana gelmiş olan minicik paket tester'ı ilk kullandığım anda aynen ambalajda yazan kadife dokusunu cildimde hissettim.
Hassas ciltler de dahil tüm cilt tiplerinde yüzün her bölgesinde kullanılabiliyor. Kaymaklı ekmek kadayıfı diyorum. Bana sık sık göz çevresi bakımı için ürün soran tanıdıklarıma da buradan şiddetle bu ürünü almalarını öneriyoru. Sadece göz çevresi değil diğer tüm kırışıklık meyilli bölgeler için tek seferde bakım yapabileceksiniz. 
Hassasiyetin dibine vurmuş cilde sahip biri olarak en ufak bir sorun yaşamadım.




Kullanımda gündüz ve/veya gece ister bakım kreminden önce ister tek başına diyor. Ben sadece gece bakım kremimden önce sürüyorum. Bakım kremi dediğim de La Roche Posay Tolaraine Fluid hafif bir nemlendirici yani. Tüm yüzüme ve boynuma bir buçuk damla ürün yetiyor. Oldukça akışkan ve kolay sürülen bir serum. Çok hafif hoş bir kokusu var asla rahatsız etmiyor. Paraben içermiyor.
eczanemizde.com dan indirimli 83,90 tl'ye aldım. Satın almak için siz de buraya bakabilirsiniz.

Ama öncesinde mutlaka testerdan denemenizi öneririm. Bir adet tester bile karar vermenizde yeterli olacaktır diye inanıyorum.

Hemen anneme iki adet tester istedim o da deniyor ve şimdilik çok beğenmiş gibi .

Bunun bir de Yves Rocher Gençlik İksiri 7.9 diye bir rakibi var. Buradan inceleyebilirsiniz bilmiyorum sürümü daha düşük gibi 7.9 :) ama yine de bu bittiğinde onu da deneyip karşılaştırmalı fikirlerimi paylaşacağım.

Gençlik İksiri 7.9

Kullananlar varsa görüşlerini paylaşmaları beni çok mutlu eder.

Enjoy! 

5 yorum:

  1. Ne kadar hızlı gelmiş gercekten de :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel, arzu ettiğin gibi bir ürün bulmuşsun. Darısı başıma :)
    Kadifemsi yapı acaba içeriğindeki silikon türevinden dolayı mı, merak ettim. Sitesinden inceleyeceğim, her an sipariş edebilirim kendisini :)

    YanıtlaSil
  3. tekrar baktım ama ben içeriğinde silikon göremedim var mı? bana hiç silikonlu gibi bir his vermedi çok değişik bir kadifemsi his ben çok memnunum...

    YanıtlaSil
  4. Malesef dimethicone yazıyorsa silikon içeriyor demektir ama ben bunu çok sorun etmiyorum önemli olan cildime ağırlık yapıp yapmaması bu ürünü de denemek isterim hassas ciltli birinin tavsiyesi benim için önemli çünkü:)

    YanıtlaSil