DenizDeSevenler

1 Kasım 2012 Perşembe

Sınıfta kalanlar – Bölüm 2 (The Body Shop Seaweed Mattifying Day Cream)

Bana göre sınıfta kalan bir ürünle daha karşınızdayım.
Benim için bir kozmetik ürünü ilk kullandığımda “hımmm güzel galiba???” birinci haftanın sonunda “Evet evet güzelmiş!!!” dedirtmiyorsa üzgünüm ama %99.9 başarısız çıkıyor bir ay iki ay üç ay da kullansam sonuç değişmiyor.
Örneğin şu yazımda bahsettiğim Bioderma Pore Refiner ilk kullandığım anda hayran kaldım ve neredeyse 2 yıl olacak en ufak bir şüphem olmadı hep aynı muhteşem performans. Hatta önümüzdeki günlerde onunla ilgili bir macerayı da yazacağım.
Aynı şekilde şu yazımdaki Vichy Idealia, bir nemlendirici kremi ilk kullanışta anlar mı insan eğer gerçekten iyiyse anlıyor işte. İlk kullandığımda fark yarattı ve yaklaşık 2-3 ay oldu hala aynı muhteşem performans. Bayram tatilinde Bodrum’a giderken yolun yarısında arabayı ben kullandım ve yüzüm bolca güneşe maruz kaldı Ekim sonunda bu kadar yakıcı bir güneş olacağını hiç aklıma getiremediğimden güneş koruyucu da sürmemiştim ve Akne Rosacea sorunum anında hortladı sol yanağımda resmen su toplamış gibi koca koca sivilceler çıktı. Ben tam kabus geri geldi nasıl geçecek diye düşünürken tam bir hafta içerisinde, eminim Vich Idealia sayesinde, yüzümde sivilcelerden hiçbir eser kalmadı keşke o halini fotoğraflayıp size farkı gösterseydim diye hayıflanıyorum şu anda. Kesinlikle A+++ bir krem benim için. Her ikisinin de testerlarını edinmenizi öneriyorum.
Sınıfta kalan ürünümüz The Body Shop’tan Seaweed Mattifying Day Cream.

Bunu bir blogda görmüştüm çok başarılı olduğu iddia ediliyordu. Matlaştırıcı ürünler hep ilgilimi çekiyor karma cildimden dolayı. Bu ürünün iddiası da karma cildi dengelediği yönünde kuru bölgeleri nemlendirip yağlı bölgelerdeki fazla sebumu kontrol ettiğini söylüyor.

50ml’lik plastik kavanozda. Fiyatını hiç hatırlamıyorum ama çok ucuz da değil çok pahalı da diye bir şey kalmış aklımda. Birkaç hafta gündüzleri düzenli olarak kullandım ve en ufak bir katkısını görmedim özellikle sebum kontrolü konusunda ki benim asıl hedefim bu sorundu. Ayrıca yapış yapış bir his de oluşturdu yüzümde hiç hoşlanmadım. İçeriğinde paraben olması da başka bir negatif yönü.



Enjoy!

7 yorum:

  1. Vichy konusunda kesinlikle aynı fikirdeyim keşke daha az koksa ama çok güzel.. matlaştırıcı ürünler hep hayal kırıklığı daha işe yarayanı uzun vadede görmedim, pis kandırıkcılar :(

    YanıtlaSil
  2. he he bence de hem matlaştıran hem nemlendiren öyle süpersonic bir ürün ben de görebilmiş değilim. matlaştırma ve pürüzsüzleştirme için bioderma pore refiner şiddetle tavsiye edyorum.

    YanıtlaSil
  3. bioderma hiç denememiştim ben de denemeliyim bir an önce :)

    süper bir çekiliş düzenliyorum, beklerim :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Bu ürünü almayı düşünüyordum bende artık almam zaten bu kremlerim yüzde 90 ı bende hayal kırıklığı yaratıyor. Senin severek kullandığın bir nemlendirici ürünün var mı bana tavsiye edebileceğin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildim karma ve hassas gündüz vichy idealia üzerine bioderma göre refiner akşam la roche posay tolaraine fluid kullanıyorum ve hepsinden çok memnunum :-)

      Sil
  5. Bu ürünü su an kullaniyorm asiri memnunum ben

    YanıtlaSil
  6. Bu ürünü su an kullaniyorm asiri memnunum ben

    YanıtlaSil