DenizDeSevenler

4 Ekim 2012 Perşembe

Sally Hansen Instant Cuticle Remover – Manikür paracıkları cepte kalsın!

Çok okuyan mı bilir çok gezen mi demişler, benim kanaatimce ikisinin optimum karışımını yapmak en ideali. 34 yıllık ömrümde bir sürü çok okumuş embesil ve bir sürü de çok gezen boş kafa gördüm.
Acilen kendimden örnek vermek istiyorum. Altı üstü sıkıcı bir iş gezisinde kokoş kuzenimin de büyük katkılarıyla (benden de kokoştur) blog için öyle faideli bilgiler topladım ki birazdan bir tanesini anlatacağım. Öyle iş gezisi diyip kendimi otel odalarında eğitim kitaplarına kapatsam ben ve beni izleme zahmetini gösteren sizler hiçbir şey elde edemeyecektik. Ne güzel bağladım değil mi J
Ben ne zamandır 15 günde bir evlat acısı gibi içime oturan manikür pedikür masrafımı nasıl kısarım diye düşünürken kuzenim imdadıma yetişti. Sally Hansen’ın bu ürününü daha önce de araştırmış farklı yorumlar görünce almaktan vazgeçmiştim. Kimi çok memnun kaldığını kimi ise hiçbir işe yaramadığını söylüyordu. Ama kuzenim o kadar güzel bahsetti ki ve tırnaklarının durumunu da görünce olumlu yorumların doğruluğuna inanıp İzmir’e gelir gelmez bir tane sipariş ettim.

Tırnaklarım da yaklaşık 15 günlük olmuştu ve tam manikür yapılma kıvamına gelmişti. Ürün onlineeczanemden çok kısa bir sürede geldi. Hemen güzel bir tırnak bakım seansı için gerekli araç gereci masaya yatırdım.

Kuzenimin tarifine göre Sally Hansen’ı tırnak etlerinin üzerine süreceksin ambalajda dediği gibi 15 sn bekleyip sonra da bir tırnak eti iticiyle fazlalıkları temizleyeceksin. Ama şöyle bir ekleme yaptı “15 sn bence az geliyor biraz daha uzun bekletirsen çok daha kolay temizleniyor”.
Önce tırnaklarımdaki bordo ojeleri temizledim altına cila sürmediğim için tırnak diplerimde oje kalıntıları oldu. Sonra tüm tırnaklarıma ürünü uyguladım.

Ambalajın ucu ince, ürün jel kıvamında böylece sürüm çok kolaylaşıyor akma bulaşma yaşanmıyor.

Sonra sanıyorum ki bir dakikaya yakın beklettim, ucu silikonlu tırnak eti temizleyiciyisle temizlemeye başladım. Resmen gözlerime inanamadım. Oje kalıntıları ve fazla etler hemen soyulup gidiyordu. Bütün tırnaklardaki işlem toplam  5 dakika bile sürmedi. Kağıt havluyla fazla ürünü silip tırnaklarımı tekrar kontrol ettim bazı yerlerde tırnak etleri kalmış gibi göründü onları da makasla kestim ama bir iki tırnakta ve az bir bölgede. Hemen ellerimi bol sabunlu suyla yıkadım.
Ardından her tarafında farklı inceliklerde törpüsü olan bu renkli bebekle de önce tırnaklarımı kısalttım sonra daha ince kısımla parmakların yanlarındaki sert bölgeleri temizledim en son olarak da parlatıcı tarafla tırnaklarımı parlattım.

Sonuçtan çok memnun kaldım. Sally Hansen Instant Cuticle Remover sayesinde manikür için salona gitme aralıklarım 15 günden 1-2 aya uzayacak gibi görünüyor.
Ürünü buradan satın alabilirsiniz, 30 ml ve 26.5 TL. Tahminen 230 yıl falan bir şişesi gider.



Kuzenime de teşekkür ediyorum beni bu güzel ürünle tanıştırdığı için.  
Enjoy!


6 yorum:

  1. çok iyi yaa ben de denemek isterim umarım seni gibi memnun kalırım :)

    YanıtlaSil
  2. Denersen yorumunu beklerim:-)

    YanıtlaSil
  3. Rica ederim kuzen,memnun kalmana sevindim. hastayım ve evdeyim en iyisi Sally Hansonla bi manikür yapayım:)eser

    YanıtlaSil
  4. Canım geçmiş olsun. Vallahi ben her hafta manikür yapar oldum. toplam 30 dakikada eller tamam :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de var canim bu urun, ustelik de cook uzun sure dayaniyor. Kisa sureligine etkili oluyor ama bence duzenli olarak yenilemek lazim kisa araliklarla. Bu arada ben de 1dk kadar tutup temizliyorum. Hatta bir urunu daha var ben de ama henuz denemedim. O daha krem gibi, bir ara deneyip sana yorumumu yazarim ;)

    YanıtlaSil
  6. Tam iki yıl gitti 1 şişe inanılmaz bir ürün 😍

    YanıtlaSil