DenizDeSevenler

7 Eylül 2012 Cuma

MISSHA - Transtyle Designer Wax Curly Wave

Daha önce şu yazımda saçlarımla ilgili bilgiler vermiştim bir de fotoğraf koymuştum, bu yazıyı okumadan önce bakılmasında fayda var zira o saçları hizaya sokmak kolay değil ne yapabilirim o yüzden de bin bir çeşit şey sürüyorum kafama. Saçlarım kuru olduğu için nemlendirici ürünler, kıvırcık olduğu için dalgalarını şekillendirici ürünler, kabardığı için kabarma önleyici ürünler, parlak görünmesini istediğim için parlaklık veren ürünler. İşte şu yazımda da dediğim gibi kimse durup dururken balataları sıyırmıyor hayatın çetrefilli yollarından geçerken ufak tefek hasarlar oluyor işte insanda. Hayır bu kadar şey sürüyorum da sanırsınız ki sabah akşam saçlarımı savura savura geziyorum yooo bütün yaz tepemde bir topuzla gezdim örneğin. Delidir n’apsa yeridir de güzel bir laf değil mi?
Şu aralar blogda genelde güncel kullandığım şeyleri yazıyorum yavaş yavaş eski deneyimlerimden de bahsedeceğim ama şimdilik en son trendlerimi yakalayın istiyorum. Trendsetter bir insanım ben  o bakımdan yani :P
Uzunca bir süredir saçlarım için wax arayışındaydım yani bu Türkçe Atatürk’ten sonra bir daha gelişemedi mi nedir niye bulamıyorum kelimelerin doğru karşılığını wax nedir (1) bal mumu; çok itici bir isim saç ürünü için, (2) ağda; oldu ben hep saçıma sürerim ağdayı zaten. Neyse wax diyim ben TDK ilgilensin bu konuyla.
Böyle saçıma süreyim, yumuşak bir şekilde buklelerimi belirginleştirsin öyle havanın nemiyle falan da hemen kabarmasın, parlak bir görünüm olsun, arada elim saçıma gittiğinde de ıykk yapış yapış bir his oluşmasın istiyordum. Birkaç şey denemişliğim var genelde kavanozlarda kazık gibi şeyler oluyor, bir de briyantin var o da wax kategorisinde midir bilemiyorum ama onlarda acayip yapış yapış yani biliyoruz Elvis, James Dean falan hayal ediyorsunuzdur.
Sonra Missha’nın sayfalarında gezerken saç ürünlerini gördüm. Hemen Curly yazan wax’ın üstüne atladığım gibi kaptım bir tane J Ay bak gözümde ne canlandı şimdi şu hükümet hep kömür makarna dağıtıyor fakir fıkare birbirini eziyor kozmetik ürünü de dağıtsa da kokoş kesimin de gönlünü kazansa  hem biz de son moda kıyafetlerle birbirinin saçını başını yolan kadınlarla zevklensek eksik icraat işte.


Missha online alışveriş de büyük bir sorun yaşanmıyor bilgilendirmelerde eksiklikler var falan ama kısa sürede sağ salim elinize ulaşıyor. Ürünün pırıltılı ışıltılı güzel bir ambalajı var. Koyu kıvamlı bir krem gibi ama elde hemen yayılıyor ve nemli saça çok kolay uygulanıyor çok az bir miktarla oldukça iyi sonuç elde edilebiliyor. Kokusu çok güzel. Saça sürüp ister kendi halinde ister makineyle kurutun saçlardaki bukleler çok hoş bir şekilde kalıyor. Yapış yapış bir his olmadı, tam da ürün bilgilerinde bahsedildiği gibi bakım yaptığına inanıyorum saçlarımı banyoda yıkarken yumuşacık oldu.

Fiyatı 26 TL ama bir şişe çok uzun süre kullanılır diye düşünüyorum. Bittiğinde yeniden alırım en azından daha iyisini bulana kadar en iyi bu.
Ürüne ulaşabileceğiniz adres burada.
Ürün bilgileri de sitede şu şekilde:
Missha kıvırcık dalga şekillendirici.
  *Bal mumu parlak ve doğal bukleler yaratmak için ideal.
  *Sürekli olarak saçlarınızı düzenler ve besler.
  *Olumsuz çevresel etkilere karşı saçlarınızı korur.
  *Saçlarınızın sağlıklı uzamasını sağlar ve parlak bir görüntü oluşmasını sağlar.
*Saçlarınızı nemlendirir ve güçlendirir.
 
Enjoy!

2 yorum:

  1. Bende Osis kullanıyorum ama yeni bir şey deneyesim var.Bazılarını saça sürdükten sonra saçlarını kurutunca bir tuhaf yapıyor.Bu da öyle mi? Yada akşamdan duş alıp saçlar sabah kuruyken hafif ıslatılıp kullanılabilir cinsten mi? Benim saçlarım kıvırcık değil dalgalı ama dalgalarım güzel olsun istiyorum.İşe yarar mı, çünkü baktım başka seçenekleri de varmış.Sendeki sarı olan sanırım?

    YanıtlaSil
  2. ben kuruduktan sonra yapış yapış his olmadığını düşünüyorum bence oldukça doğal ve yumuşak yapıyor saçı. belki de sen Natural Wave denemelisin dalgalı saç için daha uygun gibi görünüyor.

    YanıtlaSil