DenizDeSevenler

4 Eylül 2012 Salı

Avon Naturals– Strawberry and Guava Body Spray

Avon’dan yaptığım ucuz ürünler alışverişinin bir diğer üyesi de Avon Natural’s serisinden Strawberry and Guava Body Spray’di. Bu seneki takıntım bu vücut spreyleri. Her markadan topluyorum. En iyisine karar verince size de söylerim.
Avon’un bu ürünü 125 ml'lik plastik şişede tasarımını beğendim, ince bir şişesi olduğu için tutmak çok kolay. Plastik şişe olayını da özellikle yaz aylarında seyahatlerde taşıma kolaylığı açısından tercih ediyorum. Fiyatı ben alırken indirimli 5 TL idi.

Kokusuna gelince ben ne yazık ki zevkime tam uygun bulmadım. Daha tatlı bir çilek kokusu olmasını tercih ederdim ama bu daha fresh bir koku. Kalıcılığı çok düşük banyodan çıkıp sıktığınızda ilk anda güzel ve rahatlatıcı bir koku veriyor ama çok kısa bir süre sonra hiç alınamayacak kadar silikleşiyor. İçerisinde çileğin yanı sıra guava meyvesi diye de  bir şey var onun ne olduğunu hiç bilmiyordum bu yazı sayesinde öğrenmiş oldum.

Kendisi meğerse Ajda Pekkan’ın güzellik sırrıymış allahın işine bakar mısınız kim inanırdı yıllarca merak ettiğim sırrı bir blog açarak çözeceğime J Dışı armut içi domates görünümlü bir meyve belli ki kullananı da kendisine benzetiyor. Dışı 20 içi 70 yaşında bir kadın oluveriyorsunuz. Şimdi çok ikilemde kaldım kokusunu çok beğenmediğim için bir daha almayı düşünmüyorum ama işin içine Ajda ve güzellik sırları girince n'apsam bir 10 şişe alıp sabah öğlen akşam kullansam mı?



Bu arada Avon bebekler için Avon Baby serisini çıkartmış. Denenecekler listeme hemen ekledim. Bu ayki kataloğu incelemek için buraya buyrun.



Enjoy!

1 yorum:

  1. Kopardin beni yalniz:) disi armut ici domates ha:):)

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil