DenizDeSevenler

2 Ağustos 2012 Perşembe

The Body Shop - White Gardenia Body Mist - Ohh Mis(t)

Koku hassasiyetimden ve güzeline düşkünlüğümden bahsetmiştim. Dolayısıyla en sevdiğim dükkanlar ana fikri koku olan ürün satanlar. The body shop listemde üst sıralarda. İçerideki tüm ürünleri tek tek koklamışlığım bile var, hiç abartmıyorum Her ürünü!
Eşimi de gaza getirmiştim birini o açıyor birini ben, önce kendimiz kokluyoruz Snıf! Snıff! sonra tepki geliyor “hımmm süper” “öğğk bu ne be” sonra diğerine koklatıyoruz. Hımm süper’leri koklamak neyse de niye manyak gibi öğğk bu ne be’leri de kokluyorduk bilemiyorum hadi canım o kadar da değildir hissiyatından olsa gerek. Tamam ürünlerin %90’ı güzel kokulu zevk-ü sefa temalı ama gerçekten bazılarında fonksiyonellik ön planda olduğundan mıdır bilmiyorum kusura bakmayın da benim mokum daha güzel kokuyor (“kişinin moku kendine güzel kokar” dediniz duydum) Tabii yakşalık bir saat süren koklama seansında bizi sabırla seyreden satış elemanlarına saygımızdan ve her ürünü al-koy, aç-kapa yaparak dekorasyona verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı utanma belasına da bir iki parça en bi hımm süper’lerden ürün alıp çıkmıştık.
The body shop’un birçok ürününü kullandım hepsini de çok beğenerek çünkü sırf kremler güzel koksun rengi cazip olsun diyip kaliteyi koyvermiyorlar. Gerçekten ürünlerinin çok kaliteli ve dediğini yapan cinsten olduğunu düşünüyorum. Vırt kremimiz yağlı ciltler için, cırt kremimiz kuru, zırt kremimiz çok kuru diyip kullandığınızda fark göremiyorum ya sen dedirten bir marka değil.
Ben genelde yaz-kış deodorant+parfüm ikilisini kullanırım. Hatta yazlık kışlık parfüm diye bir olayım da yoktur kullandığım sevdiğim her parfümü yazın kışın ayırddetmeden kullanırım. Tabii yazın fıst! yaptığımı kışın fıst! fıst! fıst! yaparım dengeyi kurarım. Ama bu sene huyum suyum değişti benim. Doğumdan sonra oldu bunlar, hep o veletin yüzünden. Nedense böyle daha hafif bir kokuyu baştan aşağıya fıııısssttt!’lamak geldi içimden.
Body mist’leri de hep duyardım görürdüm ama “aman kesmez bunlar beni” diyip burun kıvırırdım. Bir gün alışveriş manyamalarımın doruğunda The Body Shop’ı indirirken White Gardenia Body Mist’i de deneyip aldım. Normalde çiçek kokularının da yanından geçmem, genelde tatlı, şekerli, vanilyalı kokular severim ama satış elemanının bu çok tutuluyor hamfendü hemü de indirimde kaçırmayın demesi ürünün kasaya ışınlanmasına yetti.

Kokusu çok zarif insanı baymayan hafif çiçeksi herkesin beğenebilceği bir koku. Tabii ki tüm body mistlerde olduğu gibi kalıcılığı zayıf. Zaten amaç da günde bir kere sıkıp unutmak değil ara ara sıkarak aynı zamanda da ferahlamak.  Kalıcılığını artırmak için aynı ürünün parfümüyle desteklenebilir. Tüm vücuda hatta saçlara bile sıkılabiliyor. Benim hassas cildimde bile herhangi bir allerjik duruma sebep olmadı. 100 ML lik şişesi basit ve ufak tasarlanmış dolayısıyla çantada kolayca taşınabilir.  Ben %50 indirimden 25 TL ye almıştım. The Body Shop diğer ürünleri ve güncel kampanyalarını öğrenmek için sayfası burada.

Enjoy!

2 yorum:

  1. Merhaba canım öncelikle The Body Shopa gidersem bu splashi mutlaka deneyeceğim =)

    Bir de bloğa bıraktığın yorumlarla ilgili linklerini bırakmamışsın sanırım ve iletişim bilgilerini bulamadık. Yorumuna yazdığımız cevabı kontrol edersen sevinirim canım. =) umarım uğraştırmam.

    YanıtlaSil
  2. merhaba bloğuma ilk yorum sizden geldi çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :)

    YanıtlaSil