DenizDeSevenler

11 Kasım 2014 Salı

NYC Smooch Proof 16H Lip Stain - Öpülesi Dudaklar için ;)

Saç ürünlerine bir süre mola verip size bu hayran kaldığım dudak renklendiricisinden hemen  bahsetmek istiyorum o kadar beğendim ki dört rengini birden aldım.



Benim gibi ruj sürdükten sonra içtiğiniz bardakların kenarında kalan izden nefret ediyorsanız, güldüğünüzde dişinize bulaşmış ruj sebebiyle rezil olmak istemiyorsanız, süslenip püslenip alışverişe gittiğinizde denediğiniz kıyafetlere rujunuzu bulaştırıp arkanızdan gelen kadınlardan küfür yemek istemiyorsanız kesinlikle tercih etmeniz gereken bir ürün.


Aynı boya kalemleri gibi. İnce uçlu ve uygulaması çok kolay. Dudak kenarlarına çerçeve yapmak için de çok uygun.  Tüm dudağa kolaylıkla ve hızlı bir şekilde uygulanıyor. Yapısı aynen bir keçeli kalem gibi. Bir dakika içinde kuruyor ve deli gibi yalamadıkça ya da yemek yemedikçe kesinlikle çıkmıyor. Hiçbir şekilde bulaşmıyor.


Aldığım renkleri de size göstermeye çalıştım özellikle 492  (üstten ikinci kahve rengi gibi olan) çok başarılı çok doğal duruşlu her zaman her kıyafete uyabilecek bir renk.



NYC ürünleri Watsons mağazalarında satılıyor. Bu dudak renklendiricisinin fiyatı ise 12.9 TL.


Enjoy!

4 yorum:

  1. Bu rujları bir ben sevemedim galiba :( Güle güle kullan canım ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa Neden ki bana da çok pratik geldi bulaşmaması özellikle küçük kızım var ve ruj sürdükten sonra rahat rahat öpemiyorum bu rujla çok rahat oluyor :) Anne olunca Smooch ancak bu kadar :))))))))

      Sil
  2. cok guzelmıs renkleri:) gulegule kullan, bende NYC lip balmından cok memnunum bu urunleride denemek lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. almadığım bir kaç rengi kaldı onları da tamamlayıp her çantama ofise oraya buraya sokuşturayım diyorum. renklendirici olmasından mıdır bilmem her rengi de her kıyafete duruma uyuyor.

      Sil