DenizDeSevenler

28 Nisan 2014 Pazartesi

20-35 Yaş Arası Cilt Bakımı – Loreal Skin Perfection Serisi

Tanrım çok sınırdayım hatta sınırı bir geçmeme çok az kaldı. Henüz daha 35-50 ürünlerine geçmeye kendimi hiç hazır hissetmiyorum ruhum ve psikolojim hiç uygun değil :) Dolayısıyla ben Loreal Skin Perfection serisini denedim. 3 adet ürünü mevcut cilt kusursuzlaştırıcı serum, cilt kusursuzlaştırıcı bakım kremi ve BB krem. Ben BB denemedim evde yeterince çeşit var şu anda.
Serum ve krem için ise görüşlerim çok olumlu.


Serum 30 ml, şık pompalı ambalajında. Oldukça hafif yapış yapış bir his bırakmıyor. İki pompalık miktarı tüm yüz ve boyun için yeterli. Cilt temizliğinden sonra sabah akşam en alta onu sürmek gerekiyor. Sürdükten sonra ciltte kadife gibi bir his oluşuyor. Kesinlikle çok beğendim. Fiyatı yaklaşık 30-35 TL. Dermokozmetik muadillerine göre çok çok uygun.


Serumdan sonra da günlük bakım kremiyle ürünlerin etkisini artırıyosunuz. Bu kremi de ben Vichy Idealia ya çok benzettim. Rengi yapısı ciltte bıraktığı his bence çok benzer. 50 ml ve fiyatı yine yakşalık 30-35 TL. Vichy Idealia ile yarı yarıya hatta daha mı az?? Kesinlikle bütçeyi ve cildini aynı anda düşünenler tercih etmeli.


Her ikisini de düzenli kullandım serum kremden çok daha hızlı bitti. Şu anda başka bir serumla kremi beraber kullanıyorum.


Görüşlerime gelince;
Yağlanma, parlama, sivilcelendirme gibi sorunlar yok.
Kadife gibi hissettiren güzel nemlenmiş bir cilt sağlıyor.
Her iki ürün de hafif kokulu ben seviyorum kokulu ürünleri.
Fiyat kesinlikle benzerlerine göre çok çok uygun hiç düşünmeden alınabilir.
Ambalajları kesinlikle çok şık ve gösterişli buna önem verenler de mutlaka vardır :)

Ben denedim sıra sizde.

Enjoy!







5 yorum:

  1. aa çok beğendim ben de alsammıki

    YanıtlaSil
  2. Karma cilde uygun mudur? Şu ara yeni bir nemlendirici denemek istiyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildim de karma hem de oldukça hassas ileride bunula ilgili de bir yazı yazacağım ve çok memnun kaldım. Çok pahalı ürünler olmadığı için denenebilir diye düşünüyorum. Sevgiler.

      Sil
  3. Ben bayildim bu sete vazgecilmezim

    YanıtlaSil