DenizDeSevenler

17 Ekim 2013 Perşembe

Green Organics Organik Bebek Şampuanı Ve Banyo Köpüğü

Bu aralar kendimi yine organik ve olabildiğince insana ve doğaya zararsız ürünlere verdim. bunlar nedir nelerdir, nerelerden alırım hep araştırmasındayım. Özellikle kızım Ada için kullandığım ürünler için araştırma yapıyorum tabii arada bize de malzemeler çıkmıyor değil :)

Tüm aile için kullandığımız şampuanımız uzun zamandır şurada da yazısını yazdığım Organicum ve Organicare kesinlikle çok beğeniyorum kokusu, yapısı saçlarıma verdiği sağlıklı görünüm  Ada için hem saç hem vücut yıkaması olması kesinlikle dört dörtlük. Fiyat açısından da gayet uygun. Ama sırf meraktan ve her zaman daha iyisi olmalıdır düşüncesiyle şu gördüğünüz Green Organics bebek şampuanını aldım.


 
300 ml sarı şipşirin bir ambalajı var. Ürün puslu sarı renkte, ben ne yazık ki kokusunu beğenmedim, aslında ürün için kokusuz demişler ama bir çeşit koku var ve Organicare den sonra başka koku beğenmek kolay değil zaten ama annem gayet güzel kokuyor dedi yani göreceli bir durum.
İnanılmaz güzel köpürüyor bu konuda Organicare'den bir miktar daha başarılı.
Bebeğimin saçlarını yumuşacık yapıyor bu noktada da Organicare'den bir adım daha önde bence.

Hem şampuan hem banyo köpüğü olarak kullanıldığı için gayet pratik ve ekonomik ben ayrı ayrı ürünler kullanmayı sevmiyorum bizim için de olsa keşke ama bana ikisi bir arada ürünler pek yaramıyor ya saçlarımı döküyor ya cildimi kurutuyor.

Ürünü buradan detaylı inceleyebilirsiniz sitedeki açıklamayı da yine de aşağıya ekliyorum.

Gelelim ürünü nereden aldığıma. Naturel Sepetim sitesinden daha başka birçok ürünle birlikte aldım hepsini de sırayla tanıtacağım. Gayet hızlı bir şekilde elime ulaştı ancak ne yazık ki bir tek bu şampuan sıkı paketlenmiş olsa da biraz akmıştı. 300 ml bu şampuanın fiyatı 16 TL


 

10 ÖZELLİK BİRARADA
1) Zea Mays Germ Oil (Mısır Tohumu Yağı): Bebeğinizin Yıpranmış cildinin beslenmesine ve yeniden canlanmasına yardım eder.
2) Triticum Vulgare Germ Oil (Buğday Tohumu Yağı): Bebeğiniz için iyi bir antioxidandır. Bebeğinizin cildine canlılık ve parlaklık kazandırır.
3) Tocopherol (Vitamin E): Bebeğinizin cildini zararlı güneş ışınlarının etkisinden korur.
4) Retinyl Palmitate (Vitamin A): Bebeğinizin yeni gelişen hücrelerinin yenilenmesini hızlandırır ve cildini vitalize eder.
5) Vitamin F:Bebeğinizin cildindeki hücre zarını korur ve sağlıklı bölünmesini destekler.
6) Chamomilla Recutita Extract (Papatya Ekstersi ): Bebeğinizin cildindeki kızarıklıkların oluşumuna karsı kullanılır. Özellikle hassas ve nazik bebeklerin
ciltlerin dede kullanılabilir.
7) Calendula Officinalis Extract (Aynı Sefa Ekstresi ): Bebeğiniz de oluşan pişiklerin hızla iyileşmesine yardımcı olur.
8) Simmondsia Chinensis Oil (Jojoba Yağı): . Bebeğinizin cildini yumuşatarak ipeksi bir his ve canlı bir görünüm kazandırır.
9) Macadamia Ternifolia Seed Oil (Makadamia Çekirdeği Yağı) : Bebeğinizin cildini mükemmel besler ve hücre yenilenmesini sağlar.
10) Orange Extract (Portakal ekstresi) : Zengin C vitamini içeriği ile bebeğinizin cildini korur.

International list of Ingredients (INCI): Liquid paraffin oil, Zea Mays Germ Oil (Mısır Tohumu Yağı), Triticum Vulgare Germ Oil (Buğday Tohumu Yağı), Tocopherol (Vitamin E), Retinyl Palmitate (Vitamin A), Vitamin F, Chamomilla Recutita Extract (Papatya Ekstersi), Calendula Officinalis Extract (Aynı Sefa Ekstresi ), Simmondsia Chinensis Oil (Jojoba Yağı), Macadamia Ternifolia Seed Oil (Makadamia Çekirdeği Yağı), Orange Extract (Portakal ekstresi), Phenoxyethanol, Benzoic Acid and Dehydroacetic Acid.

Kullandığınız kişisel bakım ürünlerinin çok yüksek oranda bebeğinizin cildi tarafından emildiğini ve hızla dolaşım sisteminize karıştığını biliyor musunuz?
BEBEKLER ZARARLI KİMYASAL MADDELERE MARUZ KALIRLAR!
WWF UK ve GREENPEACE örgütünün bir raporu, ana rahmindeki bebeklerin zararlı kimyasal maddelere maruz kaldığı şok edici etkisini ortaya çıkarmıştır.
40 'ın üzerinde annede yapılan bir test çalışmasına göre her numunenin kimyasal madde açısından,bu numunelerin çoğunun sağlık sorunlarına neden olduğu ve sıvı temizlik maddeleri, parfüm ve kozmetik gibi günlük ürünlerde bulunduğu tespit edilmiş olup, test sonucu pozitif olmuştur.
Bebek ve çocuklar çevrelerine yetişkinlerden çok daha duyarlıdırlar. Bebek ve çocukların ciltleri yetişkinlere göre daha ince ve daha emicidir.
Ürünlerimiz hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
Hiçbir renklendirici SLS, ALES, Paraben, Silikon, Sentetik Ekstraktlar ve Uluslararası Sağlık Örgütlerinin izin vermediği hiçbir ürün içermez.

ICEA standartlarına uygun görüldüğü üzere ICEA Sertifikası ile taçlandırılmıştır.


Enjoy!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder