DenizDeSevenler

1 Ağustos 2013 Perşembe

BEBAK Güneş Bakım Sütü - Havuç Özlü

Bugün size tatilde yeni denediğim bir üründen bahsetmek istiyorum.

Bebak Acı Badem ürünlerini eminim hepimiz annelerimizin makyaj maslarından biliyoruzdur. Bir zamanların makyaj masası demir başı acı bademli makyaj temizleyicisiydi çünkü. Daha sonra uzunca bir süre sessiz kaldı bu marka ama yakın zamanda ciddi atılımlar yaptı ve ürün yelpazesini de oldukça genişleterek yine raflarda yerini aldı.

Ben de yavaş yavaş tüm ürünlerini denemeyi düşünüyorum ve sonra da sizinle paylaşmayı. Gün itibariyle ilk denediğim ürünü ise havuç özlü güneş bakım sütü oldu. Ben her yaz mutlaka güneş kremi sürdükten sonra üzerine bronzlaştırıcı bir ürün kullanırım ve bu genelde de havuçlu bir şeyler olur çünkü bu ürünlerin çok hoş ve kalıcı bir bronzluk yarattığını düşünüyorum. Bu sene de yine böyle bir ürün ararken Bebak'ın ürününü görünce onu almaya karar verdim.

Ambalajından başlamak istiyorum. Ufak bir ambalajı var ve şekli bence çok güzel çok rahat bir tutuş sağlıyor ben çok beğendim. Ayrıca döndürme kapaklı bir kavanoz olmamasını ve devasa boyutlu olmamasını da çok sevdim. Zaten bu ürünler çok miktar kullanılmıyor dolayısıyla taşıma açısından da bu ebat çok uygun. Fiyatı da Watson's da 7.5 TL idi yine gayet uygun bence.


Ürün süt kıvamında, genelde bu tarz ürünler ya sıvı ya katı yağ şeklinde olur ve akar kokar adamı deli eder bu ürün o yüzden de çok kullanışlı. Sürülmesi de çok kolay.

Ben 10 günlük tatilim boyunca kullandım, nasıl mı önce 20 SPF lik güneş kremi üstüne bu ürün ve her suya giriş çıkıştan sonra da tekrarladım aynı şekilde. Aslında bana sorarsanız her zamanki gibi bronzlaştım derdim ama etraftan gelen tepkiler bana bu ürünün gerçekten işe yaradığını gösterdi. Her sene hemen hemen aynı sürelerde tatil yapıp aynı miktarlarda güneşte kalırım ama ilk defa bu sene her karşılaştığım insandan ne kadar çok bronzlaşmışsın ne kadar güzel bronzlaşmışsın gibi yorumlar alınca ve tek farkın Bebak Havuç Özlü Güneş Bakım Sütü olduğunu düşünürsek demek ki ürün gerçekten başarılı.

Bu uygun fiyatlı ürünü mutlaka alıp deneyin derim. Bu arada kokusu da çok güzel.

Şimdi gelelim Bebak ile ilgili eleştirilerime. Belki ürün tanıtımından daha uzun sürebilir. Öncelikle sizi Bebak internet sayfasına buradan davet ediyorum. Lütfen birlikte inceleyelim. Dikkatinizi çeken bir şey var mı? Şahsen benim çok şey var. Bir firma ürünlerini tanıtan bir internet sayfası yapıp oraya ürünlerinin sadece bir miktarını koyup diğerlerini neden koymaz bunu çok merak ediyorum lütfen bir ilgili bunu açıklasın. Instagramdan takip ediyorsanız bu firmayı, göreceksiniz ki burada gösterilen ürünlerden fazlası da var. Benim anlattığım güneş sütleri (kakaolusu da var), gül suyu, kavanozda güneş kremleri, makyaj temizleme mendili, bacak fondöteni. Peki bunlar neden internet sitesinde görünmüyor, tanıtılmıyor?
Ayrıca sen bir marka üretiyorsun hem de bilinen ve sevilen, devir olmuş internet devri neden kendi sitenden online satış yapmazsın. Şöyle etraflarına bir baksalar adam akıllı bütün kozmetik markalarının kendi sitelerinde online satışları olduğunu görmeleri gerekiyor. Tamam git kozmetik marketlerde de sat, elbette ki mıncıklayarak ürün almayı hepimiz seviyoruz ama bildiğimiz devamlı aldığımız ürünleri ürünün kendi sitesinden kolayca ve gerçekliğinden emin olarak alabilmeyi de istiyoruz.

Mesela bacak fondötenini kullananların çok olumlu yorumları var ben de bir gün denemeyi planlıyorum ama yorum yapanların çoğunun yakındığı konu fondöten gibi denenmeden alınması çok zor olan bir ürün için tester bulunamaması. Koysalar bu ürünü sitelerine, açsalar bir online satış ve aynı zamanda testerlarını yapıp onları da ister satsalar ister alışveriş yanında gönderseler çok mu imkansız çok mu maliyetli bir şey olur merak ediyorum.

Kısacası fikirler güzel, ürünler başarılı ama uygulamada bazı değişiklikler yenilikler getirilmesi gerekiyor.

Enjoy!




3 yorum:

  1. Bebak makyaj temizleme sutunu bayilarak kullanirdim. Bende instagramda gordum bir suru super urunu var gul suyunu ve kakaolu bronzlastiriciyi alabilirsem ins. Ilk firsatta deneyecegim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu Bioderma Sensibio H2O olmasa valla alternatif bir şeyler denemek istiyorum ama çook memnunum. ama el vücut kremleri sırada denenecek :)

      Sil
  2. Bebak tüm ürünleri https://www.epttavm.com da imiş bu arada. Siteleri de yenileniyormuş. Bacak fondöten testerları da kozmetik marketlerde varmış ama ben bu sonuncudan tatmin olmadım tester satışı istiyorum :)

    YanıtlaSil