DenizDeSevenler

30 Temmuz 2013 Salı

Watson's Seyahat Seti - Valiz Hazırlama Yardımcısı


Yavaş yavaş tatilden bahsetmeye başlayabilirim sanırım. Tatil bitti ben derin depresyondayım bari anılarımı anlatırken yeniden yaşayarak avunayım değil mi? :)


Yazılarıma tatil hazırlıkları ile başlamak en güzeli olacak.

Ne zamandır şöyle düzgün bir seyahat setine sahip olmak istiyordum. Özellikle uçaklardaki sıvı taşıma kriterleri kısıtlı hale geldiğinden beri valizlere şampuan, krem koymak büyük dert oldu. Ben de otellerden kalan şampuan krem şişeleri ile idare ediyordum ne zamandır ama gözüm de hep seyahat setlerindeydi.

Bu tatilde artık bu karmaşaya bir son vermeye karar verdim. Watson's da seyahat setlerindeki indirimleri görünce de hemen incelemeye giriştim.

Bu çift katlı şeffaf çantaya takıldı önce gözüm. Gayet geniş "bol malzemos" sığabilecek gibi duruyordu hemen sepete atıldı. İçerisine de iki adet kapaklı, iki adet de pompalı şişe alıp evde çantamı hazırladım.



Şeffaf çanta mağazada tahmin ettiğimden çok daha fazla malzeme alabiliyormuş. Körüklü olduğu için içine hem benim, hem eşimin hem bebeğin bütün ihtiyaçları rahatça sığdı öyle ki aldığım şişeler dik halde bile çantaya konabiliyor.

Şişeleri ise çok beğendim kesinlikle akma sızma yok. Kapaklılara kendimin ve eşimin şampuanlarını, pompalının birine Ada'nın şampuanını diğerine de vücut losyonu koydum. Pompalıların boyun kısmında bir klips var kullanmadığınız zaman takıyorsunuz bir yerlerde sıkışırsa basılıp malzeme çıkmasını engelliyor.

Çantanın alt katına böyle şampuan, krem, tıraş malzemelerini yerleştirdim, üst katına ise pamuk, banyo lifi, gibi malzemeleri.


Hem şık, hem kullanışlı, hem pratik. Herkese tavsiye ediyorum.

Enjoy!

4 yorum:

  1. Çok şekermiş ya. Her kadına , erkeğe lazım böyle bir şey. Güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim gerçekten çok kullanışlı. Bir de içine birşey dökülse faln temizlemesi de çok kolay.

      Sil
  2. Bu şekilde valize mi konuyor, çok yer tutmaz mı??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yani tabii duruma göre değişir çok ufak tefek değil gerçekten :)

      Sil