DenizDeSevenler

14 Mart 2013 Perşembe

UVFITNESS.net ile evinize spor salonu kuran blog DenizDeNerde :)

İşte benim bitmek tükenmek bilmeyen "en kısa zamanda en harika vücuda nasıl ulaşırım?" merakım siz takipçilerimin evine tam kadro hocaları, son modern aletleriyle bir spor salonunu taşımayı başarıyor.
Spor salonuna gidemeyen, evinde kendi imkanlarıyla spor yapmak isteyen ama bunun yolunu yordamını bilmeyen, danışacak bir bileni bulamayan hatta benim gibi salona gitse de kafasında saniyede bir soru üretebilen ve fakat aynı hızda cevaplayacak birini bulamayanlar hemen BURAYA koşup geliyorlar.




 UVFITNESS sayfasını daha dün keşfettim çok çok beğendim buradan da duyurmak istedim. Bu sitede yok yok dün uzun uzun gezdim hemen hemen bütün yazıları okudum.
Gerçekten doğru bilgilerin anlaşılır bir dille yazıldığı detaylı makaleler, ister evde ister bir salonda doğru şekilde spor yapmayı sağlayan antrenman programları, vücut tipinize cinsiyetinize uygun antrenman planları ve hepsinden önemlisi her türlü sorunuza çok kısa zamanda çok açıklayıcı cevaplar veren bir spor hocası.
Başka emriniz? :)

Eğer benim gibi azıcık totom küçülsün yeter zaten muhteşem diri ficutluyum :P diyorsanız halihazırdaki bilgiler oldukça yeterli ama yok ben kafayı bozdum hedefim Kıvanç Tatlıtuğ olmak diyorsanız hedefinize uygun daha detaylı antrenman bilgileri için ücretli üyelikleri mevcut.
Şahsen bir Kıvanç Tatlıtuğ olacaksa yolda gördüğüm her erkek lütfen versin şu üç kuruşu olsun biz de şenlenelim :) Zaten kendimle ilgili bilgilerden önce ben Kıvanç'la ilgili bilgileri edindim. Örneğin benim etrafımda gördüğüm erkeklerin karnındaki gerçekten bildiğin bir tepsi antep baklavası ama Kıvanç'taki "six pack" denen çok havalı birşeymiişşş  öyle baklava maklava deyip olayı hafifletmeyelim :)))))

Enjoy!

4 yorum:

  1. Hemen inceleyeceğim siteyi hoolleeeey :-)

    YanıtlaSil
  2. iyi akşamlar..güzel bir site,inceledim,emeklerinize sağlık...bilgisayarın başında oturup seyretmek keyiflideeee iş uygulamaya gelince nedense olmuyor..:))bu arada bişey sormak istiyorum inceltici tayt almıştınız onunla ilgili sonuçlar nasıldı??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba sitenin oluşumunda herhangi bir emeğim yok sakın yanlış anlaşılmasın ben sadece çok güzel bir işi duyurmak istedim asıl emeği oradaki bilgileri uygulamaya geçirerek sarf etmeyi planlıyorum ve ne yazık ki herkese de bunu öneriyorum tayt mayt ne yazık ki sorunlarımızı çözmüyor o taytı giyip üstüne bu sitedeki egzersizleri yaparsak ancak incelebiliriz ben şahsen antrenmanlarda giyip bir de öyle etkisini görmeyi planlıyorum artık o taytın etkisi mi olur dökülen terlerin mi onu da siz düşünün :) emeksiz yemek, tersiz zayıflama diye birşey yok maalesef :(

      Sil
  3. siteye bayıldım,dediğin gibi yaz yaklasırken hepimizi form da olma kabusu sardı,ee deneyelim bizde...

    YanıtlaSil