DenizDeSevenler

4 Mart 2013 Pazartesi

Nuxe Nirvanesque Contour deux Yeux göz kremi - Benim gibi 35 yaşındaki "genç"ler için :)

Cilt bakım ürünlerinin tamamında okur araştırır inceler dener ve mutlaka birçok ürün kullanırım. Temizleyicim, thermal suyum, gündüz kremim, gece kremim, bakım serumlarım hiç eksik olmaz ama iş göz çevresi kremine gelince bir türlü düzenli şekilde ürün kullanmayı becerememişimdir. Sanıyorum ki şimdiye kadar göz çevremle ilgili sorun yaşamamış olmam bunda çok büyük etken. Cildimde bir sürü sorun yaşıyorum ama göz çevrem sessiz sakin kendi halinde takılınca gözden uzak gönülden uzak durumuna düşüyordu.
Gelin görün ki yaş 35'e dayanınca herşey değişti. 35 yaş boru mu dağ dayanmaz göz çevrem nasıl dayansın. Eskiden annem 35 yaşındaydı ooff koccamaann kadındı, 35 yaşında arkadaşları vardı hepsi koca koca kadınlardı. Şimdi ben 35 oldum hala kendimi küçücük hissediyorum, arkadaşlarıma bakıyorum hepimiz hala o üniversiteye giden 20 likleriz gibi geliyor.

Yine de aynaya biraz fazlaca yaklaşıp dikkatle bakınca artık o 20 lik halimizden uzaklaştığımız bariz ortaya çıkıyor.


Ben kendimi bu konuda ne olursa olsun şanslı hissediyorum bir çok yaşıtıma göre kırışıklık anlamında daha iyi durumdayım bunda genetik faktörlerin yanı sıra azimle düzenli bir şekilde kullandığım bakım ürünlerinin, sağlıklı beslenmenin, düzgün bir hayat tarzının etkili olduğunu da göz ardı etmemek lazım.

Göz çevremde de artık ufak ufak çizgilenmeler başladı. Aslında bunlar mimik çizgilerinden çok nemsizlik çizgileri. Daha çok gözümün göz pınarına yakın bölgesinde oluşan incecik kırışıklıklar gülünce oluşuyor normal halde yoklar. Zzaten nemsizlikten bir adım ötesi de bu noktalarda kalıcı mimik çizgilerinin oluşması durumu. Ben de bunu fark eder etmez artık cilt bakım rutinime kalıcı ve düzenli şekilde göz çevresi bakımını da eklemem gerektiğini anladım. İstediğim kesinlikle hafif ve sadece nem veren bir üründü kesinlikle gerginleştiren sıkılaştıran daha ileri yaşlara uygun bir ürün aramıyordum.

Eczacının bana tavsiyesi Nuxe göz çevresi kremi oldu. İlk kırışıklıklara, koyu halkalara uygun olan bir ürün. Daha önce hiç Nuxe ürünü kullanmamıştım ve denemek istedim.
Göz çevremde büyük torbalar, koyu halkalar, derin çizgiler yok benim tek ihtiyacım nazikçe nemlendirmek dolayısıyla bu ürün benim için çok uygun oldu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.





İzlenimlerin şöyle; kesinlikle çok hafif bir ürün sürüldükten sonra yağlı ve yapış yapış bir his bırakmıyor. Üzerine yapılan makyajda yağlanmadan dolayı toplanma olmuyor. Düzenli kullanım sonunda yani bir kaç haftadan sonra göz çevremde ciddi anlamda nem dengesi sağladı göz pınarlarımdaki gülünce oluşan ince kırışıklıklar gözle görülür derecede azaldı. Göz çevreme dokunduğumda kadifemsi bir his var.




Nasıl kullanıyorum; sabah ve akşam rutin temizliklerimden sonra tüm göz çevreme minik damlacıklar halide koyup parmaklarımla yediriyorum. İnce uclu tüp sayesinde minik minik damlacıklar halinde koymam çok kolay oluyor.





Ben ürünü eczaneden 60-70 TL gibi bir fiyata aldım. Nuxe orijinal sitesinden tüm ürünleri incelemek için buraya bakabilirsiniz. 

Enjoy!





2 yorum:

  1. ben bundan hemen alıyorum o zaman:)

    YanıtlaSil
  2. benimde yaşım 28 artık bende bu ürünü merak ettim hemen alacağım

    YanıtlaSil