DenizDeSevenler

8 Mart 2013 Cuma

Duyuru: DOA kozmetikten 8 Mart indirimi var benden de Dünya Emekçi Kadınlar günü kutlaması

Bu duyuruyu yapmazsam ayıp olacak neden mi sadece ben  batmayım batarken yanımda birkaç kişiyi daha götüreyim diye nıhahaa kötüyüm ben kötüyümmmm :)

Kışın sonlarına yaklaştıkça benim cildimdeki kurumalar da tavan yapmış vaziyete geldi artık. Biraz daha bu soğuk kuru havalar devam ederse sanırım tamamen pul pul dökülüp yok olacağım. Hayır her gün bir umut pul pul dökülerek kilo vermiş olabilir miyim diye tartıya çıkıyorum bir değişiklik yok nereye diyor bu pulcuklar ve neden benim kilomda negatif bir etkileri olamıyor bunu da çözebilmiş değilim içerde üreyen yağlar dökülen pullardan daha mı çookk yooooo olmamalıııı :)

Ben de ne yapsam ne sürsem de kendimi yok olmaktan kurtarsam diye bir iki gündür geziniyorum DOA nın sitesinde en sonunda kendin yap kendin sürün kremler yağ karışımları yapmaya karar verip bir alışveriş listesi oluşturmuştum ki minik periler kulağıma 8 Mart'ta DOA kozmetik sitesinde indirim olacak diye fısıldadı. Allahtan 8 Mart sadece 24 saat uzağımdaydı yoksa pullarımdan önce çatlayıp yok olabilirdim :@

Bugün Dünya Emekçi Kadın'lar günü (her ne kadar daha kendine "Kadın" demeye utananlar bunu "Bayanlar günü" diye minik akıllarınca kibarlaştırsalar ve bizi "Bay"salar da ) dün gece anladım kadın olmak zor ve emek istiyor koskocaa 24 saat bekledim nasıl bir emek bu biliyor musunuz hııı öyle bir elim yağda bir elim balda mı sanıyorsunuz tek tek dakikaları saydım ben kolay mı hııı tabii ki kutlayacaksınız takdir edeceksiniz :)

Sabah işimin başına oturdum. İşim ne mi? Tabii ki DOA dan alışveriş yapmak emekçiyiz dedik ya, bütün gün işi sabah kalkıp hizmetçisinin hazırladığı kahvaltıyı edip, çıkıp saatlerce, spor salonu ardından masaj salonu ardından  kuaför salonu gezip, sonra evinde pasta börekle mi uğraşacak onun yerine bir kafede hazırlanmış yiyeceklerle gün düzenleyip, akşam yine hazırlanmış sofrasına oturmak olan ve bugün yine Emekçi Kadınlar Gününü kutlayan kadınlar var benim neyim eksik allasen :)

Dün hazırladığım listenin aynını bugün de hazırladım tabii ki indirimleri görünce bir 10 kalem daha eklemiş olabilirim kendimi kaybettim sanıyorum :) bir sürü bir sürü yağ, krem, sabun, şampuan, duş jeli, yüz yıkama jeli aldım 23 parça sanıyorum hepsine 96 TL verdim inanılmaz bir rakam bence nasıl mutlu oldum anlatamam.

Ürünlerim sağ salim geldiğinde de kendi yağ krem icatlarımı sizlerle de paylaşacağım umarım hepsinden alışverişten aldığım zevk kadar zevk alırım ve fayda görürüm.

Kısaca sizin de elinizi çabuk tutup DOA Kozmetik sitesini buradan ziyaret etmenizi, öncelikle üye olup sisteme o şekilde girmenizi öneriyorum bu durumda indirim oranları daha da yüksek oluyor

Şöyle ki ilk resimde üye olmadan sitedeki fiyat ikincisinde üye girişi yapınca göreceğiniz fiyat var.



Bu arada yeni çıkan duş ve yüz yıkama jellerini ben çok merak ettim hemen birer tane aldım içerikleri oldukça zararsız üstüne üstlük micro parçacıklarla peeling etkili bakalım beğenecek miyim.




Gelelim günün anlam ve önemini belirten ciddi dilek ve temenniler kısmına. Ben bugün bütün kadınların dünya kadınlar gününü kutlamıyorum. Ben anneler gününde de bütün annelerin anneler günün kutlamıyorum mesela çocuğunun etinde sigara söndüren aşağılık bir manyağın anneler gününü ne halt etmeye kutlayayım ki yada daha kendi aç karnını doyuramazken pırt pırt doğurup onlara sefillikten başka şey veremeyen bir beyinsizin, iyi bir anne olabilmek için çalışan bir aklının olması gerekiyor diğer her şey dişi olan her canlıda zaten var matah bir şey değil yani çocuk doğurmak at eşek öküz falan da doğum yapabiliyor bizim bir farkımız olsun bir zahmet.

Ben bugün herkesten ve her şeyden önce kendini düşünen dolayısıyla kendi ayakları üstünde durabilen ilerde bütün dünya yansa yer yüzünde bir o ve çocukları kalsa yine hayatta ve ayakta kalabilecek güçte olan kimseye muhtaç olmayan kadınları kutluyorum, kocasından dayak yiyip okumadığı işi gücü olamadığı için mecburiyetten o mahlukla yaşamaya devam eden ve minicikken bu dayakları izleyerek büyüyüp başka bir şey öğrenmediği için yine karısını döven erkekler yetiştiren böylece hastalıklı bir kısır döngü yaratan kadınların kadınlar gününü kutlamıyorum. Ben daha 17 yaşında ben okumayacağım sevgilim var onunla evleneceğim diyen kadınların ve buna izin veren annelerinin gününü de kutlamıyorum. Hayatı TV camından gördüğü gibi sanan öyle yaşamak isteyen  oradaki kadınlara benzemeye çalışan işi gücü giyinip kuşanıp süslenmek olan bunları elde etmek içinde bir erkeğin parasını kullanan ayyh bunlara kadın bile demek gelmedi içimden zavallıları da kutlamıyorum. Çalışan üreten kadınları kutluyorum illa maaşlı bir işte çalışmasına gerek yok evinde, sevgi, huzur, sağlık üreten kadınları da kutluyorum.
Silkelenip kendinize gelin kadınlar hiçbir gelişim için geç değildir ama hadi diyorsanız ki benden geçti ilerde anne olacak kızlarınız için bir şeyler yapın onlara anne olun arkadaş değil zaten zirilyon tane arkadaşları var onların doğru yolda ilerlemelerini sağlayacak lider kadınlara ihtiyaçları var.
Emekçi kadınlar hepinizi öpüyorummm... 

Enjoy!






2 yorum:

  1. Dunya kadinlar gununuz kutlu olsun.
    Aldiklarinizi gormek isterim blogunuzda ve keske beklemeseydiniz dun alsam da vardi indirim ben hemen kaptim bir seyler. Bu arada denediniz mi bilmiyorum ama keratinli maskeyi denemenizi oneririm su an bile kafamda maskeyle oturuyorm :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin de kutlu olsun. Gelir gelmez paylaşacağım gelenleri ve denemeleri :)genelde o maskeyi hediye ediyorlarmış ben iki kere alışveriş yaptım ama ikisinde de maske gelmedi ben de almayı düşünmemiştim ama çok övüyorlar bakalım belki bu sefer hediye edilir edilmezse almayı düşünüyorum :)Sevgiler...

      Sil