DenizDeSevenler

12 Şubat 2013 Salı

Sevgililer Günü İçin Bir Tatlı Tavsiye - Çikolata Sepeti ve cikolata.co

Ben artık her olayı direkt yemeye içmeye bağlıyorum ondan sonra düşünüyorum neden ben eskisi gibi 50 kg olamıyorum diye.


Eskiden doğum günlerinde barlara gider deliler gibi dans edip tepinirdik şimdi rakı balık yapmaya gidiyoruz. Eskiden Çarşambaları yine barlara gider tepinirdik şimdi kebapçıya gidiyoruz Adana Kebap ve şarap içmeye :)
Eskiden hafta sonları "değişiklik" olsun diye barlara gider tepinirdik şimdi şu restorandan çıkıp bu wafflecıya girip başka bir kahve evinde olayı sonlandırıyoruz. Hala 56 kg'dayım diye şükredeceğime laf ediyorum.


Sevgililer gününde de eşime ne hediye alsam diye düşünürken aklıma yemek içmek ana fikirli hediyelerden başka bir şey gelmediğini fark edince tamam dedim beyin obezite sınırını aşalı çok olmuş vücut da ona yetişmek için emin adımlarla ilerliyor.


Niye aklıma bilmem kaç yüz metreden birbirimize sarılarak çığlık çığlığa atlayacağımız adrenalini tepeye vurduran bir bungee jumping aktivitesi hediye etmek gelmiyor da koca sepetler dolusu çikolata hediye etmek geliyor çözebilmiş değilim.


Önümüzdeki hafta çok sevdiğim canım arkadaşlarımla yapacağımız kızlar toplantısı için de tek derdimiz nereye yemeğe gitsek allahtan öncesinde alışveriş mekanlarını yıkma planımıza her buluşmada sadık kalabiliyoruz da popo yağlarımız bir süre titreşiyor :)


Sevgililer gününde eşime birşey almayı düşünmüyorum klasik "para tuzağı canım bunlar Sevgililer Günü de neymiş cık cık cık!" cümlesiyle yırtmayı planlıyorum ama aslında itiraf ediyorum buradan kendisine "param yok kocacığım!!" yine de "düşünmen yeter canım benim" demen için neler düşündüm buradan hem seninle hem de gerçekten hediye almak isteyenlerle paylaşayım.


Süpersonic iki siteyle karşılaştım internette gezinirken. http://www.cikolatasepeti.com/ ve www.cikolata.co
çikolatasepetinde çikolataya dair herşey var. Bir çok çeşit marka ve model çikolatanın hepsini istiyoruuummmm diye böğürmek geliyor içimden. Her türlü aktivitenize uygun çikolata var.


Sevgili buldum mutluyum çikolatası,






Sevgiliden ayrıldım allah belanı versin çikolatası, yeni sevgili buldum kapak olsun çikolatası, evliliğe ikna ettim çatlayın çikolatası,

Kız isteme çikolatası,



Kayınvalide bi sussan artık çikolatası :))))))

Kayınpederle bayılana kadar satranç oynama çikolatası bile var :)


Artık hangisi sizin durumunuza uygunsa seçip beğenin dostlar.

Bir diğer site de yine cikolatasepeti'nin bir alt kolu diye anlıyorum cikolata.co. Bu .co ları pek bi seviyorum ben yakala.co, cikolata.co, hadi gidelim.co (Bu da kızımın lafı :))
Açıkcası ben Sevgililer Günü için en çok bu siteyi beğendim. Böyle olayı benim yaratıcılığıma, zevkime, manyama kapasiteme bırakan siteleri seviyorum.

Siteye girip önce keyfine uyan çikolatayı seçiyorsun şimdilik bu kısım bitter ve sütlü olmak üzere iki çeşitle sınırlı orada fazla vakit kaybetmeye gerek yok ama asıl olay da ondan sonra başlıyor "tutmayın beniiii!" diye bağırarak başlıyorsun çeşit çeşit kuruyemişlerin, kurumeyvelerin, baharatların, şekerlemelerin ve süslemelerin arasında gezinip rengarenk bir çikolata yapmaya.
Çikolatasepeti'nden hazır yapılmışlarından birkaç örnek şöyle;

 



Bu iki çikolataya ulaşmak ve satın almak için buraya bakabilirsiniz fiyatları 19 TL. Kendi çikolatanızı yapmak için de çikolata atölyesine buyurun lütfen...

Enjoy!

1 yorum:

  1. çikolata şelalesi diye birşey var çikolatasepeti.com da ondan istiyorumm:) çok güzelmiş bu siteler

    YanıtlaSil