DenizDeSevenler

25 Şubat 2013 Pazartesi

Çıtır Elma - Pazartesi diyete başlayanlar için yine bir ara öğün atıştırmalık alternatifi

Tam Pazartesi gününe yakışır bir yazı ve deneme oldu bu. 

Malum her Pazartesi başlanıp Cuma bitirilen diyetler yapmakta üstümüze yok :) Ama önemli olan Cuma biten diyetin diğer Pazartesi tekrar başlayabilmesi. Ben şahsen bunu yaşam stili halin getirdim. Tüm hafta sıkı bir diyet ve yediklerime dikkat etme yanı sıra da spor, hafta sonu keyif yapma şeklinde gidiyor benim diyetim.
7/24 diyet benim için Bakırköy Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesinde sonlanır diye tahmin ediyorum.

Diyet yapmanın en zor tarafı bir şeyler atıştırmak istediğinde değişik, hafif ve sağlıklı şeyleri kolaylıkla bulamamak hele de çalışan bir insansan daha da zor. Hergün iş yerine kaç çeşit meyve sebze taşıyabilirsin yok yoğurt götür yok meyve götür kuru yemiş götür valizle işe gitmek gerek resmen. Benim bu açıdan gözüm dört açıktır hafif atıştırmalık arayışım hiç bitmez.

Bu hafta ne acayiptir ki yolum tekrar Rossmann'a düştü. Aslında acayip bir şey yok böyle bir diş hekimi dönemim gelir benim üst üste giderim dolayısıyla şu anda da o dönemdeyim ve her hafta Rossmann yakınına gidebiliyorum mecburiyetten. Fırsatıları değerlendirmesini biliyorum yani :)
Bu sefer kozmetik ürün almadığım için böyle ballı kaymaklı bir yazı yazamıyorum. Sadece bazı hafif atıştırmalıklar aldım.

Biri de bu gördüğünüz Çıtır Elma.



Kesinlikle muhteşem bir şey. Çıtır çıtır cips yemeyi seviyorsanız, tatlı ekşi şeyleri seviyorsanız, tam size göre.

Elmayı almışlar minik parçalara bölmüşler fırınlarda kurutmuşlar, ellerine sağlık diyorum ben bayıldım. Yağ, tuz yok, katkı yok, glutensiz. 18 gr lık paket bir adet elmadan oluşuyor.



18, 45, 90 gr lık paketlerde satışı var. 18 gr paket 65.52 kcal.



Ben pek sevmem ama bunu yoğurtla karıştırarak da yiyebilirsiniz.

Ürün Isparta'da yetiştirilen elmalarla yine Isparta'daki bir tesiste üretiliyor.




Ürünün sitesini buradan inceleyebilirsiniz. Satış noktalarını da yine sitesinde görebilirsiniz. Internetten de temin edilebiliyor.



Enjoy!

2 yorum:

  1. Gratislerde de satılıyor bundan, ben de çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  2. guzel bı urune benzıomus bende denıcem:)
    mımledım senı bu arada:) sevgıler

    YanıtlaSil