DenizDeSevenler

7 Aralık 2012 Cuma

Lytess İnceltici Tayt- Fırından yeni çıkmış taptazecik bir deneme

Sen denemesen ben denemesem nasıl döner bu kapitalist düzenin çarkı Abidin? Sen manyaklığın resmini yapabilir misin Abidin hııı?
Uzunca bir süredir bakıp bakıp denesem mi denemesem mi, işe yarar mı yaramaz mı, saçma mı değil mi diye git geller yaşadığım bir ürün olan Lytess İnceltici Tayt'ı en sonunda aldım. Yoksa şişip patlayacaktım kesin :)
Hayır neden benim merak ettiğim şeyleri birileri denemiş olmuyor nerede tuhaf ürün var hep ben mi merak ediyorum? Bir de öyle bir durum oluyor ki bir şeyi merak etmişsem algıda seçicilik midir nedir her yerde o ürün karşıma çıkıyor devamlı dürtüyor beni.
Lytess inceltici taytı ilk kez onlineeczanem.com da görmüştüm her kadının rüyası günde sekiz saat giyiyorsun 10 günde inceliyorsun öyle özel bir aktivite falan yapmana da gerek yok ambalajın üstündeki kadın gibi olursam söz  alıp bedava sokaklarda dağıtacağım yurdum kadınına bir faydam dokunsun.
Tamam kabul ediyorum kulağa çok saçma geliyor ama incelmeye selülitlerden kurtulmaya kafayı takınca her şeyi yapabiliyor insan. Şimdi ben spor yapıyorum, yediklerime elimden geldiğince dikkat ediyorum, buna rağmen hala tam istediğim forma gelemiyorum bu da beni böyle gariplikler yapmaya itiyor işte ne yapalım beni seven de böyle sevsin :) Geçen gün gittiğim güzellik merkezinin duvarında da koskocaman reklam afişini görünce olanlar oldu.
Bütün internet alemini alt üst ederekten ürünü Hepsikampanyada.com'dan en uygun fiyata buldum. Diğer birçok sitedeki  kısa tayt fiyatına ben kaprisini aldım. Kargom çok hızlı bir şekilde elime ulaştı öyle ki kargonuz yola çıktı  maili geldiğinde ben kargo paketimi açmış ürünü giymiştim bile :)
Kargo paketinin içinde çok şeker bir kutuyla testerlar da göndermişlerdi. Pufidik kırmızı kalp kutu kızımın en sevdiği oyuncakları arasına girdi kendisi 21 aylık bir kokoş içerisine saç tokalarını yerleştirdi. Isis Pharma White Plus Jel tam da annemin lekeleri için ne alsak diye konuştuğumuz hafta elimize geldi tam isabet oldu. Diğer iki nemlendirici de bir anda buz gibi olan İzmir'de gerim gerim gerilen cildimde denenecek. Online alışveriş yapılabilecek bir site daha keşfetmiş oldum böylece.  



Ürüne gelirsek ben 155 cm 56 kg'ım S/M bedenin kaprisini aldım. Kapri olsun diye aldım ama benim gibi bir cep insanına uzun tayt boyunda oldu. İyi ki uzununu almamışım yerleri süpürecekmiş. Ekonominik bir kadınım anlayacağınız :) Tayt çok kaliteli bir yapıda sımsıkı sarıyor vücudu ama rahatsız etmiyor. İlk giyişte biraz zorlandım ama hemen vücuduma uygun hale geldi. Çok hoş bir kokusu var, bakın ben gerçekten normal değilim kutuyu açar açmaz kumaşına falan bakacağıma kokladım :) hafif  okaliptüs ile tarçın arası bir koku çok hoşuma gitti. Pantolonların içine giyilebileceği gibi çok rahatlıkla eteklerin, tuniklerin altına da giyilebilir kalın bir kumaş. Bel bölgesi oldukça yüksek karnı tamamen kapatıyor.



Ürün teknolojisi ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Ürünün 3 boyu (kısa tayt, kapri ve uzun tayt) ve her boyun S/M ve L/XL olmak üzere iki bedeni var. Sadece siyah rengi mevcut. Bu ürünü günde 8 saat boyunca giymek gerekiyor ancak bunun bahar ve yaz mevsimlerinde olabileceğini hiç sanmıyorum o sebeple almayı düşünenler varsa hemen alıp kışın kullansınlar. Ben şu anda kot pantolonumun içine giymiş bulunuyorum ve kesinlikle terleme kaşıntı sorunu yaşamadım.

Bugün birinci günüm düzenli olarak min. 10 gün, başarabilirsem daha da uzun giyip herkese inceltici etkisi ile ilgili görüşlerimi de yazacağım.


Siz de denemeyi düşünüyorsanız bence en uygun fiyatlı olarak buradan alabilirsiniz.

Enjoy!

33 yorum:

  1. Umarım ise yarar canim. Merak ediyorum sonuclarını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım yararsa en azından spor yapılamayan dönemler için bir kurtarıcı olur :)

      Sil
  2. çook ilgimi çekti ben hemen alırım bunu ama sen yine yaz olur mu??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle olumlu olumsuz sonuçlarını yazacağım çünkü benim de en büyük derdim bu birileri bişeyleri alıyor aldım kullanıyorum diyor ama asla sonuçlarını paylaşmıyor. sen de millet ne almış bugün ki alışverişinde onu okuduğunla kalıyorsun :)

      Sil
  3. ayy ne süper ürün.hem tayt hem inceltici :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Aaa kesinlikle 10.gün yazını merakla bekliyorum!
    Basenlere iyi gelen bir şeyse ben de alabilirim.
    :)

    YanıtlaSil
  5. he hee şu basenlere kötü gelen şeyleri hemen buluyoruz ve paylaşıyoruz da, "şurada bir pastane açılmış pastaları şahaneymiş, şurada çok güzel bir pizzacı var tam İtalyan usulüymüş" şeklinde iyi gelenleri kendimize mi saklıyoruz nedir :)hiçbir yerde yazıları olmuyor. Tamam hiç merak yok umarım iyi bişiler yazabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ASLINDA KENDİMİZE SAKLAMIYORUZ HANIMEFENDİ. SONUÇLARINI YAZIYORUZ ALDIĞIMIZ ÜRÜNLERİN BİR ÇOĞUNDAN MEMNUM KALMIYORUZ BUNU SİTEYE YORUM OLARAK YAZDIĞIMIZ ZAMAN SİTE SAHİPLERİ YORUMU DAHA KİMSE GÖRMEDEN KALDIRIYOR BU YANİ OLAN

      Sil
    2. Hıı onu bilemiciim bizde herşey şeffaf :)

      Sil
  6. süpermiş, çok sıkı mı peki karın kısmı:) oturunca falan rahatsız ediyormu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kaşıntı, sıkılık, terletme kesinlikle yok. hatta giydiğim opak çoraplardan çok daha rahat.

      Sil
  7. bu taytın hafif kilolu göstereni yok muymuşş?? :)
    gerçekten inceltici etkisi varsa muhteşem bir ürünmüş ;)

    YanıtlaSil
  8. bak beni delirtmek için böyle mesaj atan minasebetsizler var. biz burda totomuz bir cm daha küçük görünsün diye şaklabanlıkların hangisi yapsak şaşıralım kilolu görünmeye çalışanlar var tövbeee :))))Gel canım sen buraya gel ben sana 7 /24 sefahat yaşatıyım sabah kahvaltıları, ara pasta börekleri, öğlen pizzaları akşam rakı balıkları bir anda kilolu görünürsün tayta mayta gerek yok :)

    YanıtlaSil
  9. Ahhh be canımm benimde derdim kilo almakk işte. çöp gibiyim giydiğim şeyler bol geliyo terzi önünde yatıyorum resmen :( bütün gün evdeyim ve sürekli birşeyler tıkıştırıyorumm. 1 haftadır 1 kilo aldım gibi inşlah vermem :) ooo süper bir menü canlandı gözümün önünde nerdesiniz? hemen geliyim beni kampa alın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzmir Karşıyaka baharda beklerim özellikle, deniz kenarında iştah daha bir açılıyor :)

      Sil
    2. oo süper yakınız manavkuyu bende :) Bostanlı ya kahvaltıya gidiyoruz denize nazır ama bende sorun olmuyo yine de. =)

      Sil
  10. yaaaw ben bunu sekiz saat giyemem, sıkıntılıyım..daral gelir bana eminim :)..1. saatin sonunda en gec cikarir atarim ben bunu kesin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla iki gündür giyiyorum opak çoraplardan daha rahat niye ki şekercim etek çorap gibi giyiceksin işte :) bakınız sol üst köşede instagram fotosunda bugün koydum bir kombin. insanın kendini ofiste fotoğraflaması pek kolay olmasada yaptık bişiler :)

      Sil
  11. Yanıtlar
    1. sanıyorum ki hüsran :( ölçüm alamadım henüz ama bir değişiklik hissetmiyorum. en kısa sürede yazıyı güncelleyip ölçümlerle vericem ama Adriana olabilmek için başka denemeler gerekiyor :P. Yakında çok accayip denemelerle karşınızda olacağım izlemede kalın :)

      Sil
  12. son durum hala hüsran mı ? tam alacaktım bugün ama sizin cevabınıza göre hareket edeceğim...

    YanıtlaSil
  13. Benim için hüsran duzenli kullandim ama bir degisiklik olmadi. Spor salonlarinin yollari tastan :)

    YanıtlaSil
  14. Merhaba,
    Sizin bloğunuzu okumadan aldım bugün:( Umarım bende işe yarar.Size bir sorum olacak;benim aldığım üründe bacak kısmı korse gibi oturdu ancak göbek kısmı aşırı rahat oldu.Göbek kısmı da korse gibi mi olmalıydı? Bir beden küçük ile değiştirmelimiyim?
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne yazık ki ben hiçbir faydasını göremedim. umarım siz de işe yarar denedikten sonra gelişmeleri buradan paylaşmanızı çok isterim. benim aldığım çok içine girmekte zorlanacak kadar sıkı olmasa da her yerimi sarmıştı hiçbir yerde bolluk yoktu bence de bir küçük boyunu almak daha iyi olabilir.

      Sil
  15. nasıl ya hiç bı işe yaramıyo mu yani bende almayı düşünüyodum ama

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence kesinlikle boşa harcanan para olur. Spor ve diyet tek çare. Sevgiler.

      Sil
  16. Teşekkürler yotumlariniz icin cok yardimci oldunuz :) az kalsin bir gunluk calismami cope atıcaktim

    YanıtlaSil
  17. bende az kalsın alacaktım sitenizdeki yorumları görünce vazgeçtim teşekkürler

    YanıtlaSil
  18. mrb ben sipariş verdim elden ödeme yapacağım dedim ama henüz ürün gelmedi şimdi bu yorumları okuduktan sonra pişman oldum acaba kabul etmeyebilir miyim kargoyu

    YanıtlaSil
  19. mrb ben de bu üründen sipariş verdim şimdi sizin bu yorumlarınızı görünce pişman oldum acaba kargoyu kabul etmeme gibi bir hakkım var mı

    YanıtlaSil
  20. Tam alacaktım ki yorumunuzu gördüm canları cehemneme bu taytı cıkaranların

    YanıtlaSil
  21. Merhaba, DenizDeNerde bu ürünü kullandığınız dönemde spor da yaptınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geçmiş gün çok hatırlamıyorum diyeceğim :) ama büyük ihtimalle spor yapmamak için kaçtığım bir dönemdi :) ama acı son spor candır.net sakın tayta para vermeyin spora verin :)

      Sil