DenizDeSevenler

19 Aralık 2012 Çarşamba

Hobby Soft Nemlendirici Bakım Kremi - Su gibi aziz ol evladım :)

Bugün size yeni keşfim olan ve gayet basit bir ürün tanıtacağım ama ben çok beğendim benim tüm ihtiyaçlarıma tam karşılık verdi.
Bu ürün için ne özel alışveriş planları yaptım, ne yurt dışlarından bağlantılar yaptım, ne bir sürü TL ler harcadım. Sanıyorum LimangoBox'dan çıkmıştı ve zaten elimde bir sürü benzer ürün olduğu için ona sıra gelmemişti.

Hobby Soft Nemlendirici Bakım Kremi.



Birçokları gibi benim de ellerim özellikle kışın aşırı derecede kurur öyle ki eğer acilen krem sürememişsem çıt çıt çatlayıp minik kanamalar bile olabilir. Ayrıca iş yerindeki berbat sıvı sabunlarda kışın kuruyan ellerime tüy diker. Ne zaman ellerimi yıkasam iki saniye içinde gergin kupkuru ellerim olur. Bu yüzden benim için her elimi attığım yerden çıkan iki ürün vardır biri 'Lip stick' diğeri de nemlendirici kremler.
Nemlendirici kremlerde en sevmediğim durumlardan ilki yağlı yapış yapış bir his bırakması ki bu, kremi sürdükten sonra mutlaka ıslak mendillerle fazlasını silmemi gerektiriyor çünkü bilgisayar masamda klavyede ve mouse da on parmağımın izi kalıyor nefret,  diğeri de ellerimi terletmesi. Örneğin Neutrogena'nın klasik el kremleri inanılmaz derecede ellerimi terletiyor, herhalde soğuk işlemesin diye oluşturduğu tabaka öyle kalın ki hava bile işlemiyor :) 
Bir sürü el kremim var, ambalajını beğenmiş almışım, kokusunu beğenmiş almışım, doğal demiş almışım, almışım da almışım. Ama hiçbiri Hobby gibi "ana ne güzel kremmiş bu yahu" dedirtmedi hatırlamıyorum.

Tester olarak geldiği için mini mini bir kutu. Öyle yoğun yağlı bir yapısı olmadığı yarı şeffaf görünümünden belli. Kokusu çok hafif ve hoş. Elinize sürdüğünüzle emilmesi arası birkaç saniye, elinizde kalan hisse tam manasıyla elinizi yıkayıp kuruladıktan sonraki o hafif nemli andaki ferah hisle aynı. Bilmiyorum tam tanımlayabildim mi ama asla krem sürmüşsünüz gibi bir ekstra ağırlık yok. O kadar güzel rahatlatıyor ki çok beğendim. Minicik kutusunu ürünü o kadar çok beğendim ki bitirmek üzereyim ve hemen ofis çekmeceme, çantama, banyo tezgahıma birer tane alıyorum bu hafta sonu. 



Ambalajında el, yüz, vücut kremi olarak tariflenmiş. Bence çok problemli bir cildiniz yoksa kesinlikle yüzde bile rahatlıkla kullanılabilir en azından acil ihtiyaç anında :)

İçerik bilgilerini veremiyorum çünkü karınca duası gibi yazıyor bu minik ambalajda ama asıl boyunu alınca yazıyı güncelleyeceğim. Fiyat da bilemiyorum henüz ama olsa olsa 3-5 TL dir diye tahmin ediyorum :)

Enjoy!

14 yorum:

  1. Hobby nin kremini denemiştim evet dediğin gibi rahatsız edici yağlı bir yapıya sahip değil.
    Ama işte bende şu nivea yı bırakamıyorum onca nemlendiricinin içinden elim hep ona gidiyor. =)
    Ellerime ellerime vursunlar benimm de artık diğerlerini de bitireyim =) boş kutuları çok işe yarıyor kokulu kokulu kutucuklar =)

    YanıtlaSil
  2. ben de nivea yı hiç kullanamıyorum özellikle klasik olanını yağlı hisden dolayı :( Şu evdeki yarım ambalaj stoğunu eritmek için zaten yıllar gerekir :)

    YanıtlaSil
  3. ben de body shopun el kreminin nemlendirmesini çok seviyorum ama malesef kokusu berbat. sürdümü elimi alıp kessinler yani:) Neutrogena'dan çok memnunum ama bende terletme yapmıyor. ama bu kadar övgüye bu da denenir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kenevirli olandan mı bahsediyorsun evet ya korkunç bir koku ama çok başarılı aynen katılıyorum.

      Sil
  4. Merhaba :)) Bende L'Occitane'nın Shea'sını kullanıyorum çokk iyi ama Vazelin'İn üstüne tanımam :))

    sellinismode.blogspot.com

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de vazelini seviyorum tabii klasik vazelinden bahsediyorum yeni jenerasyon kremlerini ne yazık ki hiç sevemedim klasiğini de gece yatarken sürüp tüm gece bakım yapmak için daha uygun buluyorum çünkü inanılmaz yoğun ve kalıcı. L'Occitane'nın Shea'sınıda merak ettim bak şimdi :)

      Sil
  5. gerçekten muhteşem bir krem ben yüzüm içinde kullanıyorum mükemmel sonuçlar aldım cildim daha sağlıklı pürüssüz ve parlak bir görüntü kazndı herkese tavsiye ederim :=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam tahmin ettiğim gibi :) Ama bir de nereden satın aldığını söyleyebilir misin bu haftasonu baktığım hiç bir yerde bulamadım. Watson's da yok Migros'ta yok :(

      Sil
    2. bende bim den almıştım :D

      Sil
    3. şimdide bitmek üzere ama hiçbir yerde bulamıyorum mecbr netten alıcam...

      Sil
  6. Merhaba, yazınız ilgimi çekti. benimde nemlendirme için önerim; Yeni tanıştığım Bionem krem.. kadar güzel ve etkili ki özellike tüm cilt tipleri için çıkarttıkları el yüz ve vücut kremi bir harika.. tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen inceliyorum ve hatta ilk fırsatta deniyorum. Teşekkürler... Sevgiler...

      Sil
  7. Ben de yeni aldim cok hosuma gitti kullaniyorum 1 tl ye aldim sanirim tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  8. 1 tl gibi bir fiyata bir cok marketten temin edebilirsiniz, hayatımın kremi oldu diyebilirim benim ellerim daima yumusaciktir kurumaz, catlamaz ancak nemlendirici takintisi bende de mevcut :) her çantamda, evimin her köşesinde mutlaka bir adet bulunuyor stok yaptım bildiğiniz öyle güzel ve evet yüzümdede kullaniyorum ve hic bir zararını görmedim kesinlikle mükemmel bu fiyata böyle güzel bir ürün sasırtıcı :)

    YanıtlaSil