DenizDeSevenler

5 Ekim 2012 Cuma

Organicum ve Organicare – Yeni takıntım organik bakım!

Evet son merakım bu, organik lafına da fazla takılmak istemiyorum aslında daha güzel değişiyle olabildiğince doğal ve kimyasalı az bakım ürünleri kullanmaya yönelmeye başladım.
Saçlarım için buradan markasını söylemek istemediğim bir ürün kullanıyordum uzun zamandır hatta burada da yazacaktım ama baktım ki bu firmayla dünya görüşlerimiz çok farklı aynen kendisini kullanmayı kestim. Hemen yerine muadil arayışlarına girdim tabii ki ve iyi ki de girmişim Organicum ürünlerini keşfettim. İnternetten yine birkaç yerde tanıtım ve yorumlarını okuyunca hemen denemeye karar verdim. Zamanlama da o kadar güzel oldu ki hem benim hem de Ada’nın şampuanlarımız bitmek üzereydi. İnternetteki fiyat araştırmalarımda en uygun fiyatın eczanemizde.com’da olduğunu gördüm. %10 da indirim vardı. Ben genelde küçük şişeli şampuanları 3 şişe falan alıp evde devamlı kullandığım 1 lt lik pompalı bir şişeye dolduruyorum. Daha ekonomik oluyor. Bundan da yine 3 şişe kendime bir şişe de bebekler için olan modelinden, Organicare, Ada’ya aldım. Eczanemizde.com dan çok güzelce paketlenmiş ve içine testerlar eklenmiş şekilde geldi.


Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum hem de her gün. Tek kelimeyle MUHTEŞEM. Kendime kuru-normal saç tipini aldım. Kokusu portakal gibi.

 Ada için tek tip var saç ve vücut şampuanı mis gibi çilek kokuyor.


Her ikisi de inanılmaz güzel köpürüyor. Saçları gıcır gıcır temizliyor ama buna rağmen yumuşacık oluyor. Ben kremsiz asla banyodan çıkamazdım şimdi hiç krem kullanma ihtiyacı hissetmiyorum.
Benim için olan 350 ml lik ambalajda, bebekler için olan 250 ml lik, diğer eczanede satılan şampuanlarla kıyaslayınca şu anda eczanemizde.com da gerçekten çok uygun fiyata satılıyor.  Bebekler için kesinlikle kullanılmalı, kendiniz için de böyle bir iyilik yapın derim.
Buradan markanın diğer ürünlerini inceleyip satın alabilirsiniz.

Enjoy!


4 yorum:

  1. İş yerinden iki arkadaşımında kimyasallarla ilgili beynini yıkadıktan sonra fiyatıda daha uygun diye organicum almalarını tavsiye etmiştim.Hem kullanırlar yorumlarından bende faydalanırım diye :-) Arada soruyorum onlarda gayet memnunlar.Nude şampuanı almamış olsaydım bende organicum alacaktım.Şimdi ondan gayet memnunum ama bittiğinde denemeyi düşünüyorum.Arada değiştirmek gerekiyor diyorlar.Ne kadar doğru bilmiyorum da.Teşekkürleeeer bilgilendirme için. :-)

    YanıtlaSil
  2. Kız kardeşim kullanıyor bu Organicum Şampuan serisini sanki saçları daha parlak oluyor onu kullandığı zamanlar.

    YanıtlaSil
  3. Bu şampuanı 4 aydır kullanıyorum, şimdilik memnun gibiyim organicum şampuandan. Başka önerisi olan olabilir mi acaba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ara, sırf bu ürünün kokusundan sıkıldığım için :), yeni favorim Live Clean Argan Oil. Kuru saçlar için çok başarılı buluyorum.

      Sil