DenizDeSevenler

19 Eylül 2012 Çarşamba

Doa Kozmetik Alışverişi – Katı parfüm de Denendi!

Çok uzun zaman önce bu siteyi görmüştüm ama bir türlü sıra gelmemişti sipariş vermek için geçen Twitter’da tekrar karşıma çıkınca aklıma geldi ve hemen küçük bir sipariş verdim.
Sipariş aşamasında hiç dikkat etmemiştim kutu gelince gördüm ki İzmir’li bir firmaymış ticari ismi de DenizAda kozmetik. Çok sevdim ismini de hem benim hem kızımın ismi yan yana J
Benim burada uzun uzun anlatmama gerek yok çünkü onlar çok samimi bir dille kendilerini anlatmışlar lütfen buradan okuyun. En dokunaklı kısmı da ayda 10 kilo verdiremiyor olmaları millet uzaya gitti, uyuyarak 10 kilo verdiriyor biz de tık yok kınıyorum. Her diyet yazımda bundan bahsediyorum içime oturmuş durumda sanırım.
İnternet siteleri gayet sade dizayn edilmiş, trilyon çeşit ürün yok ama hepsi beni al diyor. Tüketim çılgınlığına karşılar ama bunları almamak için zor tutuyorum kendimi J Doğal sabunlar, sülfatsız şampuanlar, bakım yağları, kremler ve benim en merak ettiğim katı parfümler. Fiyatları da çok uygun.
Sipariş aşaması inanılmaz sorunsuz ve hızlı oldu. Tam tarihleri bilmiyorum ama sanırım 14.09.12 de verdiğim sipariş için yarım saat içinde ardarda üç e-mail ile bilgilendirme yapıldı. Siparişiniz alındı, siparişiniz onaylandı ve siparişiniz kargoya verildi ışık hızıyla kargoya verilen siparişim hafta başında elime ulaştı. Tabii Bornova’dan Kemalpaşa’ya gelmesi çok zor olmamıştır J Minik kargo kutusunu açtığımda içinden çok şirin bir kutu daha çıktı. Kendisi takı ya da toka kutusu olacak bu hafta sonu.
Kutunun içinden de siparişlerim. Buyrun fotoğraflarıyla görüşlerim.


Kutunun içinde ilk gözüme kocaman kayısı özlü krem çarptı bir an tamamen ne sipariş verdiğimi unuttum böyle bir şey istemiş miydim diye düşündüm hemen sipariş formuna baktım ve o koca ürünün hediye olduğunu anladım. Çok mutlu oldum. Buradan teşekkür ediyorum.
Sonra kocaman kağıtlar çıktı. Köşelerine minik poşetler içinde tohumlar iliştirilmiş. Yazıyı okuduğumda bunların erguvan tohumu olduğunu öğrendim. Annemin bitki yetiştirme konusunda nasıl becerikli olduğundan bahsetmiştim hemen onun ellerine teslim ettim. Evde boşta bekleyen saksılara tarifteki gibi dikilecekler!! “Hayır Deniz dikilmeyecekler!” dedi annem “tohum ekilir fidan dikilir.” Bu bitki işinin ABC sinden başlamam lazım J


Sipariş ettiğim üç minik ürün güzelce paketlenmiş hiç hasarsız, akmadan-kokmadan gelmişti. Melisa kokulu katı parfüm benim için, Imbros Man eşim için, Shea yağı da maaile için.



Ambalajlar küçücük ancak içeriklerinin etkisi çok büyük olduğundan az az kullanılacak ve çok uzun süre bitmeyecek eminim. Hoş bu shea yağı için geçerli değil bu sabah saç uçlarıma sürerek topuz yaptım tüm gün saçımda kalacak. Ayrıca ayaklarıma, tırnak etlerime, dudaklarıma, orama burama her yerime sürüleceği için en kısa zamanda büyük boyunu almam gerekecek.

Melisa’nın kokusunu maalesef çok beğenmedim benim zevkime çok uygun değil ama Imbros çok güzel eşim de bayıldı. Ben farklı kokular deneyerek arayışıma devam etmek durumundayım J


Katı parfüm olayını çok sevdim. Küçük bebeğim olduğundan ve genelde kucak kucağa gezdiğimizden boynuma sıktığım tüm parfümler aynen bebeğime de bulaşıyor ve ben bundan çok rahatsız oluyordum içeriğinde zararlı kimyasallar olmamasından dolayı bu endişelerim sona eriyor.

Kokular çok kalıcı değil ama sık sık tekrarlamakta bir sakınca yok. Minicik ambalajlarıyla çantada taşıması çok kolay her an her yerde çok rahatlıkla uygulanabilir. Bu alışverişten ve ürünlerden çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum.

Doa Kozmetik ürünlerini incelemek için buraya lütfen...
Enjoy!


6 yorum:

  1. Aldıklarını iyi günlerde kullanmanı dilerim,bende yakın zamanda doa kozmetikten alışveriş yapmayı düşünüyorum...her siparişte hediye göndermeleri de çok güzel:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler. Henüz ilk alışverişim oldu her alışverişte gönderiyorlar mı gerçekten bilmiyorum :)Ama yakında öğrenirim :)

    YanıtlaSil
  3. bende sipariş verdim hatta ikinci alışverişide yaptım,hem ucuz hem kaliteliyken stoklamakta yarar var :)
    bloğun çok güzel diyetinde başarılar bence bu azim ve menülerle kuş gibi olacaksın,sinir bozucu ama ben 42 kiloyum,yersem şişerim yememek için spor ve belli kurallarım var,ah ah bu kilo derdi...

    YanıtlaSil
  4. gökkuşağı pembesi teşekkürler...gerçekten katı parfümü bir süredir çok beğenerek kullanıyorum. koltuk altlarıma sürüyorum yumuşacık yapıyor. hafiften hoş bir parfüm kokusu gün boyu geliyor. ben de en kısa zamanda değişik kokulardan alacağım.
    off gerçekten sinir oldum sana :) 42 ne demek kaç yaşındasın söyle daha da sinir olayım :)
    ben en son lisede 45 dim bir daha da hatırlamıyorum. şu anda 55-56 da çakılı kaldım ama devam spor ve diyet rutin oldu hayatımda :(
    Çekilişime de beklerim...

    YanıtlaSil
  5. İzmir firması olduğundan emin misiniz? Katı parfüm kutusunun arkasında adre Ankara'yı gösteriyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız ben sitedeki iletişim bilgisinden İzmir görünce İzmirli dedim ama üretim Ankara'ymış satış ofisi İzmir görünüyor değişik bir oluşum :)

      Sil