DenizDeSevenler

24 Temmuz 2012 Salı

Telefon Kılıfım

İlk deneme yazımın bir kozmetik ürünü olacağına bahse girebilecek arkadaşlarım bu yazıyı görünce şaşırabilirler. Şahsen ben de bunu yazacağımı düşünmemiştim ama bugün içimden sizlere telefonum için yeni aldığım kılıftan bahsetmek geldi.
Kesinlikle teknoloji aşığı bir insanım. Yani denizle dağların keşistiği akıl almaz manzaraların ortasında teknolojinin hiç ulaşmadığı bir cennet mekanda aklımı kaçırmadan yaşabileceğim süre maksimum 3 gündür diye tahmin ediyorum. Benim için cep telefonu, fotoğraf makinası, laptop (hatta i-pad falan olsa çok daha güzel olur. Kocacım duy beni J) sonra hipermarketler, araba, otomatik diş fırçası, fön makinası, çamaşır ve bulaşık makinası bunlar ekmekten daha önemli J buna rağmen uzunca bir süre akıllı cep telefonu almadım, gereksiz pahalı bulduğum için "telefon dediğin aramak aranmak içindir akıllısı neymiş canım" gibi laflar ettim durdum sonunda eşimin ısrarıyla uzuun araştırmalar sonunda Samsung Galaxy SII almaya karar verdik. Ortamda bir i-phone çılgınlığı varken biz Samsung’dan yana kullandık seçimimizi. En başlıca sebebi de her telefonla görüntülü konuşma yapabiliyor olmaktı.  Seçimden çok memnunum bir yıla yaklaşıyor ve elimden düşürmüyorum tam tahmin edileceği üzere bayıldım bu akıllı telefon teknolojisine. Benim gibi tuhaf ruhlu bir insan için tek kötü tarafı i-phone gibi cicili bicili kapaklar kılıflar aksesuarlar bu telefon için çok yok ya da henüz keşfedemedim.
Geçenlerde bir arkadaşım bana Morhipo da Galaxy SII kılıfları olduğunu söyleyince hemen girdim ve hepsine ayrı ayrı bayıldım. Hemen bir sipariş verdim bir bana bir de eşime. Aslında bu özel alışveriş sitesi diye geçen sitelere de şüpheyle yaklaşıyorum alışveriş yaptığım başka sitelerden gelen ürünlerin bir çoğunu hiç beğenmedim ve Morhipo’yu da bu alışverişte ilk defa denemiş oldum. Ancak şunu söyleyebilirim Morhipo'ya tam puan veriyorum. Bir kere farklı kampanyaları tek alışveriş sepetinde alabiliyorsun o ne öyle farklı kampanyadan sepetine ürün atmak istediğinde önce ilk sepete koyduklarını alman ya da silmen gerekiyor olması. Bu sitede öyle bir dert yok. Kargo parası ödemek istemezsen çok az farkla sepetine atabileceğin kullanışlı ürünler öneriliyor ben eşime çorap aldım bu vesileyle çok da kaliteli çıktı. Gelen ürünler çok güzel ambalajlanmıştı. Çok çok kaliteliydi. Bir de kutudan minicik, içinde çok lezzetli bir lokum olan kutucuk çıktı ki yüreğimin yağları eridi diyebilirim J Morhipo favori listemin en başına oturmuş durumda.
Sadede geeeell Denizzz. Tamam geldim...Aldığım telefon kılıfları çok güzel  kılıfların satıldığı orijinal sitenin adı ambalajlarının üzerindeydi. Telefonkilifim.com. Siteye buradan ulaşılabilir. Çok kaliteli bir malzemeden yapılmış zaten açıklamasında da uçak yapımında kullanılan bir malzeme olduğu yazıyor. Baskı renkleri şahane. Telefona kusursuz bir şekilde uyum sağlıyor. Siteyi incelerseniz Samsung, I-Phone ve Blackberry için birbirinden güzel modeller olduğunu göreceksiniz. Gelelim hepsinden daha da güzeline bu sitede isterseniz kendiniz kendi beğendiğiniz resimlerle kılıf dizayn edip sipariş verebiliyorsunuz. Telefonunuzun güzel görünmesinin sınırı yaratıcılığınız kadar yani J
İşte benim aldığım model  cıvıl cıvıl. Daha birçoklarında da aklım kaldı. Kapakların fiyatı an itibariyle 39.99TL.


Enjoy!



2 yorum:

  1. Sevgili Deniz, kılıfı beğenmene sevindim. O fotoğrafı Bodrum Yalıkavak'ta çekmiştim.

    Güle güle kullan :)

    Yasemin Oral

    YanıtlaSil
  2. Sevmek ne demek bayılıyorum, gören herkes de öyle. ne zaman canım sıkılsa bakıp beynimi ışınlıyorum...
    Sevgiler..

    YanıtlaSil