Sayfalar

1 Nisan 2013 Pazartesi

Unique Protein Bar - Eşsiz Bir Keşif :)

İşte ben buna keşif derim.

Genelde spora iş çıkışı gidiyorum önerildiği gibi hafif  bir yemek yiyip üstüne iki saat geçirip sonra sporumu yapayım gibi bir imkanım olamıyor. İş bitim saatine yakın eğer bir toplantı falan denk gelmemişse az birşeyler atıştırma fırsatım oluyor yoksa apar topar kendimi salonda buluyorum. Aç karnına ve yorgun spor yapmak da hiç hoş olmuyor verimli bir şekilde de yapamıyorum. Böyle bir şeyler yemeye vaktim olmadığında ne yapabilirim diye araştırırken protein bar'larına rastladım. Spor öncesi ve sonrası en iyi atıştırmalık. Çok fazla protein bar yemişliğim denemişliğim yok ancak okuduğum yorumlardan öğrenmişliğime göre pek de tatları sevilesi şeyler değilmiş.

Hangisini almalı nereden almalı diye bakarken Unique markalı protein barları gördüm.


İlk ilgimi çeken şey "%100 Doğal" denmesiydi çok da inanarak değil ama merakla girdim sitesini inceledim çok ikna ediciler. Ama tabii ikinci şüphem lezzeti ile ilgili oldu. Bu kadar doğal sağlıklı bilmem ne kesin rezalet bir tadı vardır diyerek hiç inanmayarak siparişimi verdim tamamen meraktan :)

Siparişimi Perşembe günü verdim şirket adresime verdiğim için hafta içi elimde olmasını istiyordum ve özellikle bunun notunu düştüm haftaya gönderin dedim. Akşam bir mesaj kargonuz gönderildi diye. Sandım ki kargoya akşam verildi Cumartesi günü gelecek acayip sinirlendim bir notu bile okumaktan acizler dedim öbür gün işe gittiğimde kargom gelmişti çook şaşırdım hem de utandım :)





Ürünün üç çeşidi var Light olan "Unique Choco Light", bol kakaolu "Unique Choco Dark" ve sporcular için bol proteinli "Unique Power". Ben light ve sporculara uygun olanından sipariş etmiştim. Onlar bir de kakaoludan denemem için göndermişler. Ürünleri buradan inceleyebilirsiniz. Light olanın bir paketinde sadece 1.5 gr yağ bulunuyor. Sporcular için önerilende 14 gr protein var.





 
Gelenlerden Unique Power'ı  hemen o akşam spora gitmeden 1 saat önce bir fincan kahve ile birlikte denedim.



İşte her şeyi geçip o anda kalmak istiyorum. Tek kelimeyle MUHTEŞEM bir lezzet. Bol çikolata tadı olan acayip dolgun bir lezzet içinde badem parçaları var inanılmaz tatmin oluyorsunuz yerken sanki koca bir dilim brownie yemiş gibi hatta bir barın tamamını yemesem mi diye düşündüm sonlarına doğru çünkü doyduğumu hissettim. Ben, ben doydum çikolatalı bir şeyden  evet BEENNN DOYDUUMMM :) Spora gittiğimde gayet enerjik ve doygun hissediyordum çok etkin bir antrenman günü geçirdim.



Bir paketi 6-7 TL, 16'lı paket alırsanız çok uygun fiyata geliyor.

Sitesini buradan mutlaka inceleyin. Özellikle buradan sıkça sorulan sorular bölümünü okuyun derim.

Bence herkesin çantasında bulunması gereken bir ürün canınız tatlı istediğinde, acıktığınızda, keyif kahvesi içerken o ağır yağlı brownie'ler yerine bundan bir tane çok isabetli bir karar olur. En babası 183 kcal.

Elinize sağlık Unique ekibi, Adriana Lima olmamda katkısı olan herkesi çok seviyorum :)

Unique Protein Bar'ın Faydaları 

İçinde bol miktarda lif ve protein olduğu için tok tutar.
Diyet yaparken rahatlıkla yiyebilirsiniz hem tatlı yeme isteğinizi giderir hem de içinde doğal şeker yani meyve şekeri olduğu için kan şekerinizi yükseltmez, tok tuttuğu için, ana öğünlerde tüketeceğiniz porsiyon miktarınızı bu sayede azaltabilirsiniz.
İçinde hiç bir katkı maddesi ve koruyucu olmadığı için çok sağlıklıdır.
Ayrıca içinde GDO, buğday, gluten, soya, mısır, mısır şurubu, yapay tatlandırıcı, yapay aroma, renklendirici, kimyasal, nişasta, trans yağ, lesitin, şeker alkolü gibi maddeler de bulunmaması, Unique % 100 doğal protein barı eşsiz ve benzersiz kılar.

“Diyet dostu” diyorsunuz, ne demek bu?
En enerji dolu UNIQUE ‘in enerji değeri bile, piyasadaki kalbur üstü olduğu varsayılan ürünlerden %30 daha az kalorili. Tutun bir de "LOW FAT" damgalı (%3 den daha az yağlı demek bu !) olan choco light’ı siz hesap edin ! 
 
Kim isterse !
3-99 yaş aralığında herkes. Choco light'ı için alt yaş sınırı sadece !
İş adamı, ev kadını, iş kadını, ev adamı, okul çocuğu, oyun çocuğu, çok çalışan-boşta gezen, sporcu, seyirci,  az yaşlı, çok yaşlı, nekahat dönemi geçiren, anne-baba, abla-ağabey, kardeş-yeğen… (özel bir sağlık durumunuz varsa, emziriyor ya da hamile iseniz doktorunuza bir danışın)
Anladık tadı güzel, sağlıklı, ara öğün yerine geçiyor, tok da tutuyor, peki başka işe de yarar mı ?
Hem de nasıl:
   spordan önce, spordan sonra,  yorgun kasları besler, onarır,
   güç, dayanıklılık, sağlamlık, enerji ve kuvvet verir.
   Ister cut ister bulk döneminde ol, vücut geliştirmede iş görür.
   Dış mekan aktivite ve sporlarında harika bir kurtarıcıdır. Trekking, bisiklet, dağcılık, yelken, kayak, snowboard, sörf, kano, … hepsinde.
İç mekanda da harika olur: Satranç, okey, tavla, briç, kanasta oynarken, kitap okurken, müzik dinlerken, şömine önünde, gece atıştırması, ya da kuşluk kondurması… keyfinize göre…

Bunun için de içerik bölümüne bakabilirsiniz, ama olsun yazalım:
Tümü %100 doğal olan,  hurma, hurma suyu, süt proteini, peynir altı suyu proteini, bazısında süt tozu, kakao kitlesi, kakao,  bazısında kuruyemiş, ve gerçekten %100 doğal (doğala özdeş değil !) aromalar: badem, portakal, vanilya, …

Enjoy!

4 yorum:

  1. Daha şimdi bir tane unique power yedim ve herhalde bundan sonra da devam edicek. Bende spor yaptıgım için aksam iş çıkışı dogru spora gidiyordum ve çokta verimli olmuyordu.Unique bar forever diyorum :) Gelsin kaslar şimdi :)

    YanıtlaSil
  2. light ını denedim merak ettim power olan da sert mi böyle yoksa brownie gibi yumuşak mı? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, ben her çeşidini yedim ve hiç sert denk gelmedi. kek kadar yumuşak değil ama çok da sert değil hepsi birbirine benziyor yumuşaklık açısından. Light daha çok beğeniyorum ben :)

      Sil
  3. Yüksek oranda protein içerdiği için spor yapmayanların çok sık değil arada tüketmesi daha uygun olur :) bide bol suyla böbreklere fazla protein yüklenmesi oluyor çünkü öpüyorum

    YanıtlaSil