DenizDeSevenler

24 Temmuz 2012 Salı

BU BİR DENEMEDİR!!

Denemelerimi anlatmayı planladığım bir blog sayfasına bir deneme yazısı yazarak başlamak en doğrusu diye düşündüm. Neticede şu anda da bir blog denemesi yapıyorum :)

Belki uzun, belki de kısacık bir yazı olacak. Şimdiye kadar yazı yazmayı da denememiştim açıkçası. Kafamda hep güzel cümleler kurup ne zaman elime kalemi alsam herşeyin buharlaşıp gittiği garip bir yapıyım. Öncelikle şunu söylemeliyim blog işiyle ilgili en ufak bir fikrim yok Google’ın beni yönlendirmesiyle bir sayfa yapmış bulunuyorum ama şimdiye kadar takip ettiğim blogların hiçbirisine de benzemedi gibi geldi :) bir yerlerde hata yapmış olma ihtimalim yüksek. Bir şekilde sayfama denk gelecek tecrübeli yazarlar olursa bilgilerini paylaşmalarını çok isterim.

Hakkımda kısmında 1200 karakterlik bir alanda kendimi anlatamayacağımı düşünüyorum. 1200 karakterlik bir insan olsam bu ülkede çok daha mutlu yaşayabilirdim sanırım. Ayrıca bir blog okuru olarak bloglarında kendilerinden bahsedenleri daha çok seviyorum. Çünkü yazıların nasıl bir insandan çıktığı, bana benzer mi değil mi hep merak ettiğim şeyler oluyor. Dolayısıyla biraz kendimden bahsetmek istiyorum.

Sayfamın adından da anlaşıldığı üzere adım Deniz. Bana da ancak Deniz ismi konabilirmiş diye düşünüyorum. Gel-gitlerimle, bir gün sakin bir gün dalgalı hallerimle, tam adının insanıyım. Ayrıca da ikizlerim tam bir ikizler başka da bir burçtan anlamam zaten. Değişken, durağanlıktan nefret eden devamlı yenilik arayan. 34 yaşındayım. Canım kocam Murat'la 4 yıldır evliyim. 16 aylık bir kızım var ismi Ada. İzmir’de yaşıyorum, İzmir’i yaşıyorum. Çalışan bir anneyim :) Çalışan kısmı tamam da anne kısmı hala kulağıma garip geliyor kendimi hiç anne gibi hissetmiyorum hala 34 yaşında da hissetmiyorum o da ayrı tabii :) çalışan bir anne olduğum için ve henüz yeni sayılırım bu ikisini yapmakta o yüzden çok yoğun ve yorgunum ve son zamanlarda kendimi sadece eğlenceli işlerle uğraşarak dinlendiriyorum. Örneğin alışveriş ve spor :) hamilelikle birlikte bozulan formumu yerine getirme çabası da bu konularla ilgilenmeme sebep olmuş olabilir yalan yok :)

Önce sadece kozmetikle ilgili bir blog sayfası mı yapsam diye düşündüm ama kendimi çok iyi tanıyorum, iki gün sonra kozmetiklerden sıkılıp kendimi kitaplara verebilirim mesela bir seferde 3 kitap birden okumaya başlayabilirim o zamanda kitaplarla ilgili yazmak isteyeceğim. Sonra bir bakmışım yurtiçinde ya da yurtdışında değişik bir mekana yollanasım gelmiş o zaman da orayla ilgili yazmak isteyeceğim. Dolayısıyla bu blog benim ilgimi çeken, insanların ilgisini çekeceğini düşündüğüm keşke birisi de şu konuyla ilgili birşeyler yazmış olsa diyecek birilerinin belki görüp uğrayacakları bir kütüphane olacak. Umuyorum....

Hayat denizinde ne nerde Deniz dener de anlatır size :)

Enjoy!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder